Arome sudice
Taietei cu vinete si rosii - Ingrediente (pentru 4 portii): 2 vinete potrivit de mari (a circa 200 g), sare, 750 g rosii de gradina, 2 catei de usturoi, 4 linguri ulei de masline, piper proaspat macinat, 400 g taietei lati, 100 g branza de oaie (veche), 2 fire de busuioc. Mod de preparare: * Se spala vinetele, se sterg cu un servet si se taie felii (pe lung). Se sareaza si se lasa sa zemuiasca. * Se oparesc rosiile (crestate la un capat), se clatesc cu apa rece...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 481 - 520 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 428 -
Cosul cu targuieli
Numarul 427 -
Cosul cu targuieli
Numarul 426 -
Cosul cu targuieli
Numarul 425 -
Cosul cu targuieli
Numarul 423 -
Cosul cu targuieli
Numarul 422 -
Cosul cu targuieli
Numarul 421 -
Cosul cu targuieli
Numarul 420 -
Cosul cu targuieli
Numarul 419 -
Cosul cu targuieli
Numarul 418 -
Cosul cu targuieli
Numarul 417 -
Cosul cu targuieli
Numarul 416 -
Cosul cu targuieli
Numarul 415 -
Cosul cu targuieli
Numarul 414 -
Cosul cu targuieli
Numarul 413 -
Cosul cu targuieli
Numarul 412 -
Cosul cu targuieli
Numarul 411 -
Cosul cu targuieli
Numarul 410 -
Cosul cu targuieli
Numarul 409 -
Cosul cu targuieli
Numarul 408 -
Cosul cu targuieli
Numarul 407 -
Cosul cu targuieli
Numarul 406 -
Cosul cu targuieli
Numarul 405 -
Cosul cu targuieli
Numarul 404 -
Cosul cu targuieli
Numarul 403 -
Cosul cu targuieli
Numarul 402 -
Cosul cu targuieli
Numarul 401 -
Cosul cu targuieli
Numarul 400 -
Bucatarie americana
Numarul 399 -
Bucatarie rapida
Numarul 398 -
Cosul cu targuieli
Numarul 397 -
Cosul cu targuieli
Numarul 396 -
Bucatarie rapida
Numarul 395 -
Cosul cu targuieli
Numarul 394 -
Cosul cu targuieli
Numarul 393 -
Cosul cu targuieli
Numarul 392 -
Cosul cu targuieli
Numarul 391 -
Cosul cu targuieli
Numarul 390 -
Cosul cu targuieli
Numarul 389 -
Cosul cu targuieli
Numarul 388