Arome sudice
Taietei cu vinete si rosii - Ingrediente (pentru 4 portii): 2 vinete potrivit de mari (a circa 200 g), sare, 750 g rosii de gradina, 2 catei de usturoi, 4 linguri ulei de masline, piper proaspat macinat, 400 g taietei lati, 100 g branza de oaie (veche), 2 fire de busuioc. Mod de preparare: * Se spala vinetele, se sterg cu un servet si se taie felii (pe lung). Se sareaza si se lasa sa zemuiasca. * Se oparesc rosiile (crestate la un capat), se clatesc cu apa rece...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 521 - 560 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 387 -
Cosul cu targuieli
Numarul 386 -
Cosul cu targuieli
Numarul 385 -
Cosul cu targuieli
Numarul 384 -
Cosul cu targuieli
Numarul 383 -
Cosul cu targuieli
Numarul 382 -
Cosul cu targuieli
Numarul 381 -
Cosul cu targuieli
Numarul 380 -
Cosul cu targuieli
Numarul 379 -
Cosul cu targuieli
Numarul 378 -
Cosul cu targuieli
Numarul 377 -
Cosul cu targuieli
Numarul 376 -
Cosul cu targuieli
Numarul 375 -
Cosul cu targuieli
Numarul 374 -
Cosul cu targuieli
Numarul 373 -
Cosul cu targuieli
Numarul 372 -
Cosul cu targuieli
Numarul 371 -
Cosul cu targuieli
Numarul 370 -
Cosul cu targuieli
Numarul 369 -
Cosul cu targuieli
Numarul 368 -
Cosul cu targuieli
Numarul 367 -
Cosul cu targuieli
Numarul 366 -
Cosul cu targuieli
Numarul 365 -
Cosul cu targuieli
Numarul 364 -
Cosul cu targuieli
Numarul 363 -
Cosul cu targuieli
Numarul 362 -
Cosul cu targuieli
Numarul 361 -
Cosul cu targuieli
Numarul 360 -
Cosul cu targuieli
Numarul 359 -
Cosul cu targuieli
Numarul 358 -
Cosul cu targuieli
Numarul 357 -
Cosul cu targuieli
Numarul 356 -
Cosul cu targuieli
Numarul 355 -
Cosul cu targuieli
Numarul 354 -
Cosul cu targuieli
Numarul 353 -
Cosul cu targuieli
Numarul 352 -
Cosul cu targuieli
Numarul 351 -
Cosul cu targuieli
Numarul 349 -
Cosul cu targuieli
Numarul 348 -
Cosul cu targuieli
Numarul 347