In miezul verii
							In miezul verii. Supa rece de rosii, cu masline. Ingrediente (pentru 4 portii): 800 g rosii curatate de pielita, zeama unei jumatati de lamaie, sare, piper proaspat macinat, putina nucsoara rasa, 1 varf de cutit zahar, 1/4 l iaurt, 1/8 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), 8 masline verzi, mari s...
							
							Citeste tot articolul
						
					
                    Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 41 - 80 din 583 articole
- 
								Dulciuri cu fructe
Numarul 877 - 
								Mancaruri de vara
Numarul 876 - 
								Cartofii noi
Numarul 875 - 
								Vara fara verdeturi? Niciodata!
Numarul 874 - 
								Daca aveti musafiri...
Numarul 873 - 
								Dulciuri de sezon
Numarul 872 - 
								Bucataria de luna MAI
Numarul 871 - 
								Miresme de primavara
Numarul 870 - 
								Bucatarie italiana
Numarul 869 - 
								Salate de primavara
Numarul 868 - 
								Mancaruri aromate
Numarul 867 - 
								Bucatarie cu legume
Numarul 866 - 
								Feluri cu carne de miel
Numarul 865 - 
								Feluri verzi, pentru Pasti
Numarul 864 - 
								Dulciuri pentru masa de Pasti
Numarul 863 - 
								Retete de post din Basarabia
Numarul 862 - 
								Bucatarie de post
Numarul 861 - 
								Feluri de post
Numarul 860 - 
								Bucatarie cu verdeturi
Numarul 859 - 
								Feluri satioase si ieftine
Numarul 858 - 
								Mancaruri de sezon
Numarul 856 - 
								Bucatarie traditionala
Numarul 855 - 
								La placinte, inainte!
Numarul 854 - 
								Feluri fara carne
Numarul 853 - 
								Feluri ieftine si satioase
Numarul 852 - 
								Bucatarie... fierbinte cu piper
Numarul 851 - 
								Masa de Craciun
Numarul 850 - 
								Sugestii pentru masa de Craciun
Numarul 849 - 
								Masa de Craciun
Numarul 848 - 
								Feluri care tin de cald
Numarul 847 - 
								Feluri de post
Numarul 846 - 
								Vremea merelor
Numarul 845 - 
								Salatele toamnei
Numarul 844 - 
								Mancaruri cu legume
Numarul 843 - 
								Bucatarie clasica (I)
Numarul 842 - 
								Feluri cu branza
Numarul 841 - 
								Fineturi cu mere
Numarul 840 - 
								Bucatarie greceasca
Numarul 839 - 
								Bucatarie rapida
Numarul 838 - 
								Feluri cu rosii
Numarul 837 
				


				
			
                                  



