Budinci
"Budincă de macaroane cu şuncă. Se fierb macaroanele în apă cu sare, se strecoară, se lasă să se scurgă în sită. Se porneşte cuptorul. Se curăţă ceapa şi se toacă mărunt, apoi se căleşte în untdelemn. Se adaugă mazărea, se lasă şi ea puţin la călit, se sărează, se piperează, se adaugă 2 linguriţe de suc de lămâie. Se taie şunca în felii cam de 1,5 cm lăţime."
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 201 - 240 din 583 articole
-
Feluri cu oua
Numarul 714 -
Sugestii pentru masa de Pasti
Numarul 713 -
Dulciuri pentru masa de Pasti
Numarul 712 -
Retete italienesti cu paste
Numarul 711 -
Delicii siciliene
Numarul 710 -
Bucatarie rapida
Numarul 708 -
Mancaruri de post: Feluri cu ceapa
Numarul 707 -
Bucatarie rustica
Numarul 706 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 705 -
Mancaruri de iarna cu cartofi
Numarul 704 -
Mancaruri cu carne tocata
Numarul 703 -
Mancaruri cu verdeturi
Numarul 702 -
Mancaruri cu si fara carne
Numarul 701 -
De trei ori peste
Numarul 700 -
Mancaruri satioase si ieftine
Numarul 699 -
O masa festiva
Numarul 698 -
3 torturi imparatesti
Numarul 697 -
Dulciuri cu ciocolata. Retete delicioase pentru Craciun.
Numarul 696 -
Masa de Craciun. Prajituri uscate
Numarul 695 -
Bucatarie greceasca
Numarul 694 -
Mancaruri delicioase, usor de preparat
Numarul 693 -
Feluri de toamna
Numarul 692 -
Ultimele legume
Numarul 691 -
Mancaruri cu vinete si dovlecei
Numarul 690 -
Bucatarie ungureasca
Numarul 689 -
Revenire in forta: Dovleacul
Numarul 688 -
Anotimpul prunelor brumarii
Numarul 687 -
Mancaruri cu legume
Numarul 686 -
Salate de toamna
Numarul 685 -
Dulceturi si bauturi din fructe de padure
Numarul 684 -
Dulciuri de toamna
Numarul 683 -
Peste
Numarul 682 -
Paste siciliene
Numarul 681 -
Mancaruri cu carne de pui
Numarul 680 -
Prajituri cu fructe
Numarul 679 -
Gratare de vara
Numarul 678 -
La iarba verde
Numarul 677 -
Bucatarie mediteraneana
Numarul 676 -
Retete cu oua si legume
Numarul 675 -
Bucatarie din Sud
Numarul 674