Mancaruri de sezon
Supa-crema de conopida: Ingrediente (pentru 4 persoane):o conopida (circa 1 kg), sare, piper negru, 50 g unt, 4 linguri faina, 850 ml supa fierbinte de pasare (Knorr + apa), 1 ceapa tocata mai mare, 1 tulpina de telina taiata marunt, 2 fire de patrunjel verde (tocat), 2 galbenusuri, 150 ml smantana (frisca nebatuta), putina nucsoara rasa. Pentru garnisit: 4 felii subtiri de lamaie, smantana, patrunjel verde tocat. *Mod de preparare: * Se curata conopida, se spala, se rupe bucatele, se opareste 5 minute in apa clocotita cu sare, se scurge si se pune deoparte. * Se topeste untul intr-o oala, se ia de pe foc, se adauga faina si se amesteca 1-2 minute pe flacara mica, pana ce devine cremos.
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 201 - 240 din 583 articole
-
Feluri cu oua
Numarul 714 -
Sugestii pentru masa de Pasti
Numarul 713 -
Dulciuri pentru masa de Pasti
Numarul 712 -
Retete italienesti cu paste
Numarul 711 -
Delicii siciliene
Numarul 710 -
Bucatarie rapida
Numarul 708 -
Mancaruri de post: Feluri cu ceapa
Numarul 707 -
Bucatarie rustica
Numarul 706 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 705 -
Mancaruri de iarna cu cartofi
Numarul 704 -
Mancaruri cu carne tocata
Numarul 703 -
Mancaruri cu verdeturi
Numarul 702 -
Mancaruri cu si fara carne
Numarul 701 -
De trei ori peste
Numarul 700 -
Mancaruri satioase si ieftine
Numarul 699 -
O masa festiva
Numarul 698 -
3 torturi imparatesti
Numarul 697 -
Dulciuri cu ciocolata. Retete delicioase pentru Craciun.
Numarul 696 -
Masa de Craciun. Prajituri uscate
Numarul 695 -
Bucatarie greceasca
Numarul 694 -
Mancaruri delicioase, usor de preparat
Numarul 693 -
Feluri de toamna
Numarul 692 -
Ultimele legume
Numarul 691 -
Mancaruri cu vinete si dovlecei
Numarul 690 -
Bucatarie ungureasca
Numarul 689 -
Revenire in forta: Dovleacul
Numarul 688 -
Anotimpul prunelor brumarii
Numarul 687 -
Mancaruri cu legume
Numarul 686 -
Salate de toamna
Numarul 685 -
Dulceturi si bauturi din fructe de padure
Numarul 684 -
Dulciuri de toamna
Numarul 683 -
Peste
Numarul 682 -
Paste siciliene
Numarul 681 -
Mancaruri cu carne de pui
Numarul 680 -
Prajituri cu fructe
Numarul 679 -
Gratare de vara
Numarul 678 -
La iarba verde
Numarul 677 -
Bucatarie mediteraneana
Numarul 676 -
Retete cu oua si legume
Numarul 675 -
Bucatarie din Sud
Numarul 674