Mancaruri de sezon
Supa-crema de conopida: Ingrediente (pentru 4 persoane):o conopida (circa 1 kg), sare, piper negru, 50 g unt, 4 linguri faina, 850 ml supa fierbinte de pasare (Knorr + apa), 1 ceapa tocata mai mare, 1 tulpina de telina taiata marunt, 2 fire de patrunjel verde (tocat), 2 galbenusuri, 150 ml smantana (frisca nebatuta), putina nucsoara rasa. Pentru garnisit: 4 felii subtiri de lamaie, smantana, patrunjel verde tocat. *Mod de preparare: * Se curata conopida, se spala, se rupe bucatele, se opareste 5 minute in apa clocotita cu sare, se scurge si se pune deoparte. * Se topeste untul intr-o oala, se ia de pe foc, se adauga faina si se amesteca 1-2 minute pe flacara mica, pana ce devine cremos.
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 121 - 160 din 583 articole
-
Bucatarie provensala
Numarul 795 -
Bucatarie greceasca
Numarul 794 -
Dulciuri de toamna
Numarul 793 -
Bucatarie rapida
Numarul 792 -
Retete ieftine dar gustoase
Numarul 791 -
Retete cu rosii
Numarul 790 -
Balul omletelor
Numarul 789 -
Mancaruri cu ceapa
Numarul 788 -
Bucatarie turceasca
Numarul 787 -
Doua feluri cu legume
Numarul 786 -
Mancaruri delicioase
Numarul 785 -
Mancaruri cu cartofi
Numarul 784 -
Mancaruri delicioase
Numarul 783 -
Feluri de vara
Numarul 782 -
Mancaruri variate cu legume
Numarul 781 -
Mancaruri de sezon
Numarul 780 -
Mancaruri cu legume
Numarul 779 -
Clatite de vara, sarate si dulci
Numarul 778 -
Bucatarie de vara
Numarul 777 -
Dulciuri de vara
Numarul 776 -
Legume umplute
Numarul 775 -
Dulciuri cu caise
Numarul 774 -
Feluri de vara
Numarul 773 -
Din toata lumea
Numarul 772 -
Feluri de vara: Paste ca in Italia
Numarul 771 -
Mancaruri de sezon cu dovlecei
Numarul 770 -
Dulciuri cu capsuni
Numarul 769 -
Retete cu branza telemea
Numarul 768 -
Din cartea de bucate a cititorilor
Numarul 767 -
Bucatarie austriaca
Numarul 766 -
Bucatarie rapida
Numarul 765 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 764 -
Mancaruri de primavara
Numarul 763 -
Dulciuri de Pasti. Bunatati cu ciocolata
Numarul 762 -
Bucatarie rapida
Numarul 761 -
Sugestii pentru masa de Pasti
Numarul 760 -
Sfecla si peste
Numarul 759 -
Dulciuri de post din Maramures
Numarul 758 -
Retete de post
Numarul 757 -
Mancaruri de post. Bucate unguresti
Numarul 756