Mancaruri de sezon
Supa-crema de conopida: Ingrediente (pentru 4 persoane):o conopida (circa 1 kg), sare, piper negru, 50 g unt, 4 linguri faina, 850 ml supa fierbinte de pasare (Knorr + apa), 1 ceapa tocata mai mare, 1 tulpina de telina taiata marunt, 2 fire de patrunjel verde (tocat), 2 galbenusuri, 150 ml smantana (frisca nebatuta), putina nucsoara rasa. Pentru garnisit: 4 felii subtiri de lamaie, smantana, patrunjel verde tocat. *Mod de preparare: * Se curata conopida, se spala, se rupe bucatele, se opareste 5 minute in apa clocotita cu sare, se scurge si se pune deoparte. * Se topeste untul intr-o oala, se ia de pe foc, se adauga faina si se amesteca 1-2 minute pe flacara mica, pana ce devine cremos.
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 561 - 583 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 346 -
Cosul cu targuieli
Numarul 345 -
Cosul cu targuieli
Numarul 344 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 341 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 338 -
Cosul cu targuieli
Numarul 337 -
Cosul cu targuieli
Numarul 336 -
Cosul cu targuieli
Numarul 335 -
Cosul cu targuieli
Numarul 334 -
Cosul cu targuieli
Numarul 333 -
Cosul cu targuieli
Numarul 332 -
Cosul cu targuieli
Numarul 331 -
Cosul cu targuieli
Numarul 330 -
Cosul cu targuieli
Numarul 329 -
Cosul cu targuieli
Numarul 328 -
Cosul cu targuieli
Numarul 327 -
Bucatarie rapida
Numarul 326