Atenţie, cineva ne umblă cu furculiţa prin ciorbă
Student fiind, se mai întâmpla uneori să intru în celebrul restaurant cu autoservire de lângă ASE, unde acum e o pizzerie fiţoasă şi foarte scumpă. De fiecare dată, fără excepţie, eram contrariat de faptul că, atunci când aveam pe tavă un bol cu ciorbă, casiera scotea mai întâi o furculiţă, o preumbla vigilentă prin lichidul uşor acrişor şi abia apoi încasa banii, lăsându-mă să trec.
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Sub lupa"
Afisare: 841 - 880 din 935 articole
-
Sub lupa
Numarul 497 -
Sub lupa
Numarul 496 -
Sub lupa
Numarul 495 -
Sub lupa
Numarul 494 -
Sub lupa
Numarul 493 -
Sub lupa
Numarul 492 -
Sub lupa
Numarul 491 -
Sub lupa
Numarul 490 -
Sub lupa
Numarul 489 -
Sub lupa
Numarul 488 -
Sub lupa
Numarul 487 -
Sub lupa
Numarul 486 -
Sub lupa
Numarul 485 -
Sub lupa
Numarul 484 -
Sub lupa
Numarul 483 -
Sub lupa
Numarul 482 -
Sub lupa
Numarul 481 -
Sub lupa
Numarul 480 -
Sub lupa
Numarul 479 -
Sub lupa
Numarul 478 -
Sub lupa
Numarul 477 -
Sub lupa
Numarul 476 -
Sub lupa
Numarul 475 -
Sub lupa
Numarul 474 -
Sub lupa
Numarul 473 -
Sub lupa
Numarul 472 -
Sub lupa
Numarul 471 -
Sub lupa
Numarul 470 -
Sub lupa
Numarul 469 -
Sub lupa
Numarul 468 -
Sub lupa
Numarul 467 -
Sub lupa
Numarul 466 -
Sub lupa
Numarul 465 -
Sub lupa
Numarul 464 -
Sub lupa
Numarul 463 -
Sub lupa
Numarul 462 -
Sub lupa
Numarul 461 -
Sub lupa
Numarul 460 -
Sub lupa
Numarul 459 -
Sub lupa
Numarul 458