Atenţie, cineva ne umblă cu furculiţa prin ciorbă
Student fiind, se mai întâmpla uneori să intru în celebrul restaurant cu autoservire de lângă ASE, unde acum e o pizzerie fiţoasă şi foarte scumpă. De fiecare dată, fără excepţie, eram contrariat de faptul că, atunci când aveam pe tavă un bol cu ciorbă, casiera scotea mai întâi o furculiţă, o preumbla vigilentă prin lichidul uşor acrişor şi abia apoi încasa banii, lăsându-mă să trec.
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Sub lupa"
Afisare: 921 - 935 din 935 articole
-
Sub lupa
Numarul 414 -
Sub lupa
Numarul 413 -
Sub lupa
Numarul 411 -
Sub lupa
Numarul 410 -
Sub lupa
Numarul 409 -
Sub lupa
Numarul 408 -
Sub lupa
Numarul 407 -
Sub lupa
Numarul 406 -
Sub lupa
Numarul 405 -
Sub lupa
Numarul 404 -
Sub lupa
Numarul 403 -
Sub lupa
Numarul 402 -
Sub lupa
Numarul 401 -
Sub lupa
Numarul 376 -
Sub lupa
Numarul 374