Ce mananca francezii toamna...
Vichyssoisse : Ingrediente (pentru 4 portii): 650 g cartofi, 2 tulpini de praz (potrivit de mari), 1 l zeama concentrata de legume (sau de carne de pui), 3 linguri frisca nebatuta, sare, piper negru proaspat macinat. * Mod de preparare: * Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie bucati. Prazul curatat si spalat se taie rondele (din care se pun cateva deoparte). ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 441 - 480 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 469 -
Cosul cu targuieli
Numarul 468 -
Cosul cu targuieli
Numarul 467 -
Cosul cu targuieli
Numarul 466 -
Cosul cu targuieli
Numarul 465 -
Cosul cu targuieli
Numarul 464 -
Cosul cu targuieli
Numarul 463 -
Cosul cu targuieli
Numarul 462 -
Cosul cu targuieli
Numarul 461 -
Cosul cu targuieli
Numarul 460 -
Cosul cu targuieli
Numarul 459 -
Cosul cu targuieli
Numarul 458 -
Cosul cu targuieli
Numarul 457 -
Cosul cu targuieli
Numarul 456 -
Cosul cu targuieli
Numarul 455 -
Cosul cu targuieli
Numarul 454 -
Cosul cu targuieli
Numarul 453 -
Cosul cu targuieli
Numarul 452 -
Cosul cu targuieli
Numarul 451 -
Cosul cu targuieli
Numarul 450 -
Cosul cu targuieli
Numarul 449 -
Cosul cu targuieli
Numarul 448 -
Cosul cu targuieli
Numarul 447 -
Cosul cu targuieli
Numarul 446 -
Cosul cu targuieli
Numarul 445 -
Cosul cu targuieli
Numarul 444 -
Cosul cu targuieli
Numarul 443 -
Cosul cu targuieli
Numarul 442 -
Cosul cu targuieli
Numarul 441 -
Cosul cu targuieli
Numarul 440 -
Cosul cu targuieli
Numarul 439 -
Cosul cu targuieli
Numarul 438 -
Cosul cu targuieli
Numarul 437 -
Cosul cu targuieli
Numarul 436 -
Cosul cu targuieli
Numarul 435 -
Cosul cu targuieli
Numarul 434 -
Cosul cu targuieli
Numarul 433 -
Cosul cu targuieli
Numarul 432 -
Cosul cu targuieli
Numarul 430 -
Cosul cu targuieli
Numarul 429