Bucatarie nostalgica
							Mere coapte cu sos de vanilie: Ingrediente (pentru 6 portii): 6 mere mijlocii, 50 g caise uscate, 1 lingura zahar, 25 g nuci zdrobite, 30 g unt, grasime pentru forma. Pentru sosul de vanilie: 1 baton de vanilie, 1/4 l lapte, o lingura (cu varf) de amidon (20 g), 250 g frisca lichida, 1-2 linguri zahar, 1 varf de cutit sare. *Mod de preparare: * Se-ncinge cuptorul la 200gr.. Se scot din merele intregi partea lemnoasa si semintele. * Se taie marunt caisele si se amesteca cu zaharul si nucile zdrobite. * Se aseaza merele in 6 boluri termorezistente ...
							
							Citeste tot articolul
						
					
                    Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 161 - 200 din 583 articole
- 
								Mancaruri cu legume
Numarul 755 - 
								Bucatarie portugheza
Numarul 754 - 
								Feluri de iarna, cu cartofi
Numarul 753 - 
								Retete consistente, de iarna
Numarul 752 - 
								Fara carne!
Numarul 751 - 
								Sugestii pentru Sarbatori
Numarul 749 - 
								Sugestii pentru masa de Craciun (I)
Numarul 748 - 
								Masa de Craciun - Dulciuri
Numarul 747 - 
								Torturi de Craciun
Numarul 746 - 
								Bucatarie iberica
Numarul 745 - 
								Bucatarie provensala
Numarul 744 - 
								Retete cu Dovleac
Numarul 743 - 
								Bucatarie olandeza
Numarul 742 - 
								Bucatarie internationala
Numarul 741 - 
								Mancaruri de sezon
Numarul 740 - 
								Placinte - Retete frantuzesti
Numarul 739 - 
								Mancaruri cu legume
Numarul 738 - 
								Bucatarie italiana
Numarul 737 - 
								Delicii vieneze
Numarul 736 - 
								Feluri usoare
Numarul 735 - 
								Bucatarie tiroleza
Numarul 734 - 
								Bucatarie rapida
Numarul 733 - 
								Mancaruri pentru toate buzunarele
Numarul 732 - 
								Bucatarie frantuzeasca
Numarul 731 - 
								Mancaruri variate
Numarul 730 - 
								Dulciuri de vara
Numarul 729 - 
								Omlete rafinate
Numarul 728 - 
								In miezul verii
Numarul 727 - 
								Bucatarie "creola"
Numarul 726 - 
								Mancaruri de sezon
Numarul 725 - 
								Mancaruri cu iaurt
Numarul 724 - 
								Mancaruri de sezon
Numarul 723 - 
								Mancaruri de vara
Numarul 722 - 
								Delicii de vara
Numarul 721 - 
								Castravetele
Numarul 720 - 
								Vremea capsunilor
Numarul 719 - 
								Vremea cartofilor noi
Numarul 718 - 
								Preparate cu foi de placinta
Numarul 717 - 
								Bucatarie greceasca
Numarul 716 - 
								Dulciuri cu ciocolata
Numarul 715 
				


				
			
                                  



