Bucatarie cu verdeturi
Gulii in "halat": Ingrediente (pentru 4 portii): 150 g faina, sare, 130 g branza de vaci, 40 g unt, 4 gulii mai mici (a circa 200 g), 1 legatura marar, 50 g peste afumat, piper proaspat macinat, 1 ou. Mod de preparare: * Se amesteca - intr-un castron - faina cu o lingurita de sare, se adauga branza de vaci si untul si se framanta mai intai cu mixerul si apoi cu mana un aluat neted, care se acopera cu o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca 10 minute. * Intre timp, se curata guliile de coaja si se fierb ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 521 - 560 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 387 -
Cosul cu targuieli
Numarul 386 -
Cosul cu targuieli
Numarul 385 -
Cosul cu targuieli
Numarul 384 -
Cosul cu targuieli
Numarul 383 -
Cosul cu targuieli
Numarul 382 -
Cosul cu targuieli
Numarul 381 -
Cosul cu targuieli
Numarul 380 -
Cosul cu targuieli
Numarul 379 -
Cosul cu targuieli
Numarul 378 -
Cosul cu targuieli
Numarul 377 -
Cosul cu targuieli
Numarul 376 -
Cosul cu targuieli
Numarul 375 -
Cosul cu targuieli
Numarul 374 -
Cosul cu targuieli
Numarul 373 -
Cosul cu targuieli
Numarul 372 -
Cosul cu targuieli
Numarul 371 -
Cosul cu targuieli
Numarul 370 -
Cosul cu targuieli
Numarul 369 -
Cosul cu targuieli
Numarul 368 -
Cosul cu targuieli
Numarul 367 -
Cosul cu targuieli
Numarul 366 -
Cosul cu targuieli
Numarul 365 -
Cosul cu targuieli
Numarul 364 -
Cosul cu targuieli
Numarul 363 -
Cosul cu targuieli
Numarul 362 -
Cosul cu targuieli
Numarul 361 -
Cosul cu targuieli
Numarul 360 -
Cosul cu targuieli
Numarul 359 -
Cosul cu targuieli
Numarul 358 -
Cosul cu targuieli
Numarul 357 -
Cosul cu targuieli
Numarul 356 -
Cosul cu targuieli
Numarul 355 -
Cosul cu targuieli
Numarul 354 -
Cosul cu targuieli
Numarul 353 -
Cosul cu targuieli
Numarul 352 -
Cosul cu targuieli
Numarul 351 -
Cosul cu targuieli
Numarul 349 -
Cosul cu targuieli
Numarul 348 -
Cosul cu targuieli
Numarul 347