La placinte, inainte!
Placinta cu ceapa si branza: Ingrediente (pentru 3 placinte mici): Umplutura: 2 cepe mari (a circa 300 g), 1 legatura praz, 2 catei de usturoi, 2 linguri ulei de masline, sare, piper negru macinat, 3 linguri masline negre. Glazura: 200 g branza de vaca (proaspata), 200 g iaurt cremos, 5 oua, chimen macinat, 9 foi de placinta, unt pentru uns. * Mod de preparare: Umplutura * Se curata cepele, se taie in doua si pe urma felii subtiri. Prazul curatat si spalat se taie bucati lungi de 2-3 cm, iar usturoiul se curata si se toaca. ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 481 - 520 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 428 -
Cosul cu targuieli
Numarul 427 -
Cosul cu targuieli
Numarul 426 -
Cosul cu targuieli
Numarul 425 -
Cosul cu targuieli
Numarul 423 -
Cosul cu targuieli
Numarul 422 -
Cosul cu targuieli
Numarul 421 -
Cosul cu targuieli
Numarul 420 -
Cosul cu targuieli
Numarul 419 -
Cosul cu targuieli
Numarul 418 -
Cosul cu targuieli
Numarul 417 -
Cosul cu targuieli
Numarul 416 -
Cosul cu targuieli
Numarul 415 -
Cosul cu targuieli
Numarul 414 -
Cosul cu targuieli
Numarul 413 -
Cosul cu targuieli
Numarul 412 -
Cosul cu targuieli
Numarul 411 -
Cosul cu targuieli
Numarul 410 -
Cosul cu targuieli
Numarul 409 -
Cosul cu targuieli
Numarul 408 -
Cosul cu targuieli
Numarul 407 -
Cosul cu targuieli
Numarul 406 -
Cosul cu targuieli
Numarul 405 -
Cosul cu targuieli
Numarul 404 -
Cosul cu targuieli
Numarul 403 -
Cosul cu targuieli
Numarul 402 -
Cosul cu targuieli
Numarul 401 -
Cosul cu targuieli
Numarul 400 -
Bucatarie americana
Numarul 399 -
Bucatarie rapida
Numarul 398 -
Cosul cu targuieli
Numarul 397 -
Cosul cu targuieli
Numarul 396 -
Bucatarie rapida
Numarul 395 -
Cosul cu targuieli
Numarul 394 -
Cosul cu targuieli
Numarul 393 -
Cosul cu targuieli
Numarul 392 -
Cosul cu targuieli
Numarul 391 -
Cosul cu targuieli
Numarul 390 -
Cosul cu targuieli
Numarul 389 -
Cosul cu targuieli
Numarul 388