Masa de Craciun
Supa verde: Ingrediente: 2 capatani de salata verde, 50 g unt, 2 cepe mici tocate marunt, 100 g spanac (intreg) congelat, 1/2 l zeama de carne de pui (Knorr+apa), sare, piper, 300 ml sos Bechamel, 150 ml smantana (sau frisca nebatuta), 2 linguri patrunjel verde tocat. *Mod de preparare: * Se spala salata, se zvanta bine, se aleg frunzele frumoase si proaspete si se rup bucatele. * Se incinge untul si se caleste ceapa circa 5-7 minute, la foc potrivit...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 81 - 120 din 583 articole
-
Salate de vara
Numarul 835 -
Feluri de vara cu pui
Numarul 834 -
Feluri delicioase cu rosii
Numarul 833 -
Dulciuri cu caise
Numarul 832 -
Arome sudice
Numarul 831 -
Aperitive de vara
Numarul 830 -
In top: pastele!
Numarul 829 -
Dovleceii
Numarul 828 -
Bucatarie austriaca
Numarul 827 -
Verde si pur: retete cu masline
Numarul 826 -
Placinte cu fructe
Numarul 825 -
Mancaruri de vara
Numarul 824 -
Prajituri delicioase
Numarul 823 -
Retete cu usturoi
Numarul 822 -
Bucatarie italiana de vara
Numarul 821 -
Dulciuri cu capsuni
Numarul 820 -
Sendviciuri de primavara
Numarul 819 -
Mancaruri usoare
Numarul 818 -
Masa de Pasti
Numarul 817 -
Masa de Pasti
Numarul 816 -
Dulciuri pentru Pasti
Numarul 815 -
Mancaruri cu morcovi
Numarul 814 -
Feluri de post
Numarul 813 -
Retete de post
Numarul 812 -
Feluri cu legume
Numarul 811 -
Semne de primavara
Numarul 810 -
De trei ori ceapa
Numarul 809 -
Bucatarie austriaca
Numarul 808 -
Dulciuri cu mere
Numarul 807 -
Paste originale
Numarul 806 -
Mancaruri frantuzesti
Numarul 805 -
Bucatarie "calduroasa"
Numarul 804 -
Bucatarie austriaca
Numarul 803 -
Mancaruri orientale
Numarul 802 -
Feluri cu legume
Numarul 801 -
Masa de Craciun...
Numarul 800 -
Dulciuri de Craciun
Numarul 799 -
Prajituri uscate cu lamaie si fructe confiate
Numarul 798 -
Se apropie sarbatorile...
Numarul 797 -
Mancaruri de post din Maramures
Numarul 796