Feluri care tin de cald
Feluri care tin de cald. Placinta cu peste afumat. Ingrediente (pentru 8 portii): Pentru aluat: 250 g faina, 125 g unt, 1 galbenus, 1 ou intreg, sare, faina pentru planseta, unt sau margarina pentru uns forma. Pentru umplutura: 800 g peste afumat dezosat, 1 galbenus, 2 oua intregi, 100 g smantana, 150...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 481 - 520 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 428 -
Cosul cu targuieli
Numarul 427 -
Cosul cu targuieli
Numarul 426 -
Cosul cu targuieli
Numarul 425 -
Cosul cu targuieli
Numarul 423 -
Cosul cu targuieli
Numarul 422 -
Cosul cu targuieli
Numarul 421 -
Cosul cu targuieli
Numarul 420 -
Cosul cu targuieli
Numarul 419 -
Cosul cu targuieli
Numarul 418 -
Cosul cu targuieli
Numarul 417 -
Cosul cu targuieli
Numarul 416 -
Cosul cu targuieli
Numarul 415 -
Cosul cu targuieli
Numarul 414 -
Cosul cu targuieli
Numarul 413 -
Cosul cu targuieli
Numarul 412 -
Cosul cu targuieli
Numarul 411 -
Cosul cu targuieli
Numarul 410 -
Cosul cu targuieli
Numarul 409 -
Cosul cu targuieli
Numarul 408 -
Cosul cu targuieli
Numarul 407 -
Cosul cu targuieli
Numarul 406 -
Cosul cu targuieli
Numarul 405 -
Cosul cu targuieli
Numarul 404 -
Cosul cu targuieli
Numarul 403 -
Cosul cu targuieli
Numarul 402 -
Cosul cu targuieli
Numarul 401 -
Cosul cu targuieli
Numarul 400 -
Bucatarie americana
Numarul 399 -
Bucatarie rapida
Numarul 398 -
Cosul cu targuieli
Numarul 397 -
Cosul cu targuieli
Numarul 396 -
Bucatarie rapida
Numarul 395 -
Cosul cu targuieli
Numarul 394 -
Cosul cu targuieli
Numarul 393 -
Cosul cu targuieli
Numarul 392 -
Cosul cu targuieli
Numarul 391 -
Cosul cu targuieli
Numarul 390 -
Cosul cu targuieli
Numarul 389 -
Cosul cu targuieli
Numarul 388