Mancaruri de dovleac
Mancaruri de dovleac. Supa-crema de dovleac. Ingrediente (pentru 4 portii): 1 kg dovleac, 2 cepe, 40 g unt, sare, sos iute (Tabasco sau chilli), 1 l supa (Knorr+apa), 1 legatura patrunjel, 200 g frisca nebatuta, 150 g smantana, nucsoara rasa. . Mod de preparare:. Se taie dovleacul in bucati, se curat...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 401 - 440 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 509 -
Cosul cu targuieli
Numarul 508 -
Cosul cu targuieli
Numarul 507 -
Cosul cu targuieli
Numarul 506 -
Cosul cu targuieli
Numarul 505 -
Cosul cu targuieli
Numarul 504 -
Cosul cu targuieli
Numarul 503 -
Cosul cu targuieli
Numarul 502 -
Cosul cu targuieli
Numarul 501 -
Cosul cu targuieli
Numarul 500 -
Cosul cu targuieli
Numarul 499 -
Cosul cu targuieli
Numarul 498 -
Cosul cu targuieli
Numarul 497 -
Cosul cu targuieli
Numarul 496 -
Cosul cu targuieli
Numarul 495 -
Cosul cu targuieli
Numarul 494 -
Cosul cu targuieli
Numarul 493 -
Cosul cu targuieli
Numarul 492 -
Cosul cu targuieli
Numarul 491 -
Cosul cu targuieli
Numarul 490 -
Cosul cu targuieli
Numarul 489 -
Cosul cu targuieli
Numarul 488 -
Cosul cu targuieli
Numarul 487 -
Cosul cu targuieli
Numarul 486 -
Cosul cu targuieli
Numarul 485 -
Cosul cu targuieli
Numarul 484 -
Cosul cu targuieli
Numarul 483 -
Cosul cu targuieli
Numarul 482 -
Cosul cu targuieli
Numarul 481 -
Cosul cu targuieli
Numarul 480 -
Cosul cu targuieli
Numarul 479 -
Cosul cu targuieli
Numarul 478 -
Cosul cu targuieli
Numarul 477 -
Cosul cu targuieli
Numarul 476 -
Cosul cu targuieli
Numarul 475 -
Cosul cu targuieli
Numarul 474 -
Cosul cu targuieli
Numarul 473 -
Cosul cu targuieli
Numarul 472 -
Cosul cu targuieli
Numarul 471 -
Cosul cu targuieli
Numarul 470