Strabunica stie tot
Castravetii pusi sa se mureze la soare devin mai crocanti daca adaugati in borcan o bucatica de zahar.. Patrunjelul verde poate fi o garnitura excelenta pentru orice friptura. E suficient sa spalati si sa zvantati doua legaturi (desfacute in fire), pe care sa le caliti usor in putina grasime incin...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Strabunica stie tot"
Afisare: 161 - 200 din 540 articole
-
Despre mobile...
Numarul 754 -
Despre vita-de-vie...
Numarul 753 -
Strabunica stie tot
Numarul 752 -
In gospodarie
Numarul 751 -
Cum se prepara berea de casa
Numarul 750 -
In asteptarea lui Mos Craciun...
Numarul 749 -
El si Ea la restaurant
Numarul 748 -
Dulciuri pentru Craciun
Numarul 747 -
Sfaturi pentru gatit
Numarul 746 -
Despre cuie si suruburi
Numarul 745 -
Despre castanele comestibile
Numarul 744 -
Fructele, altfel de cum le stim...
Numarul 743 -
Tulpini de telina
Numarul 742 -
Strabunica stie tot
Numarul 741 -
Sfaturi gospodaresti
Numarul 740 -
Sfaturi de prim-ajutor
Numarul 739 -
Aveti grija de ochi!
Numarul 738 -
Sfaturi de prim ajutor in caz de...
Numarul 737 -
Cura cu struguri
Numarul 736 -
Despre bere...
Numarul 735 -
Sfaturi de ieri, la fel de bune si azi
Numarul 734 -
Cele 9 porunci ale respiratiei
Numarul 733 -
Cum luptam cu mirosurile din casa
Numarul 732 -
Sfaturi pentru sanatatea... urechilor
Numarul 731 -
Controlati-va temperatura
Numarul 730 -
Otetul de mere
Numarul 729 -
Ouale ca medicament
Numarul 728 -
Sfaturi de ieri, bune si azi...
Numarul 727 -
Retete spiteresti
Numarul 726 -
Sarea in gospodarie
Numarul 725 -
Strabunica stie tot
Numarul 724 -
Despre lamai si portocale...
Numarul 723 -
Despre fumat...
Numarul 722 -
Sfaturi pentru ingrijirea pruncilor
Numarul 721 -
Leacuri uitate pe nedrept...
Numarul 720 -
De toate pentru toti...
Numarul 719 -
Sfaturi si cugetari igienice
Numarul 718 -
Sfaturi din batrani...
Numarul 717 -
Cum stim daca o apa e buna de baut?
Numarul 716 -
De toate pentru toti...
Numarul 714