Bucătărie franţuzească
"Cremă dublă de castraveţi cu verdeaţă. Curăţaţi castraveţii de coajă, tăiaţi-i mai întâi în două, pe lung, îndepărtaţi seminţele şi tăiaţi miezul bucăţele. Puneţi-i într-o strecurătoare, presăraţi-i cu sare şi lăsaţi-i o oră să zemuiască. Treceţi repede bucăţile de castraveţi sub jetul de apă şi ştergeţi-le bine cu un şervet. Stoarceţi jumătatea de lămâie şi mixaţi apoi jumătate din castraveţi cu 4 fire de mărar..."
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 561 - 583 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 346 -
Cosul cu targuieli
Numarul 345 -
Cosul cu targuieli
Numarul 344 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 341 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 338 -
Cosul cu targuieli
Numarul 337 -
Cosul cu targuieli
Numarul 336 -
Cosul cu targuieli
Numarul 335 -
Cosul cu targuieli
Numarul 334 -
Cosul cu targuieli
Numarul 333 -
Cosul cu targuieli
Numarul 332 -
Cosul cu targuieli
Numarul 331 -
Cosul cu targuieli
Numarul 330 -
Cosul cu targuieli
Numarul 329 -
Cosul cu targuieli
Numarul 328 -
Cosul cu targuieli
Numarul 327 -
Bucatarie rapida
Numarul 326