Bucătărie rapidă
							Supă de dovlecei cu şuncă (costiţă afumată nefiartă). Se curăţă dovleceii de coajă, se spală, se taie în bucăţi mai mari. Se curăţă ceapa şi usturoiul. Usturoiul se dă pe răzătoarea cea mică, ceapa se toacă mărunt. Ambele se călesc uşor în untdelemnul fierbinte...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 561 - 583 din 583 articole
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 346
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 345
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 344
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 342
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 342
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 341
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 340
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 340
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 339
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 339
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 338
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 337
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 336
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 335
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 334
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 333
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 332
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 331
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 330
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 329
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 328
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 327
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 326
 
				
 
 
 


 
				 
			 
                                  




 
				 
			 
                         
			 
		
                
        	 
		 
		 
		