Mancaruri cu dovleac
Felii de dovleac la cuptor, cu usturoi si salvie *Ingrediente (pentru 4 persoane): o bucata mare de dovleac (1,2 kg), 4 catei de usturoi, 4 fire de salvie, 3 linguri ulei de masline, sare, piper. *Mod de preparare: * Incingeti cuptorul la 180gr.. Spalati coaja dovleacului, stergeti-l si taiati-l mai intai in doua pe orizontala si apoi felii mai groase pe verticala. Alegeti frunzulitele de salvie. Curatati usturoiul si taiati-l felii subtiri. * Puneti feliile de dovleac intr-un castron, adaugati sarea, usturoiul si uleiul si amestecati pana se patrund bine.
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 561 - 583 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 346 -
Cosul cu targuieli
Numarul 345 -
Cosul cu targuieli
Numarul 344 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 341 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 338 -
Cosul cu targuieli
Numarul 337 -
Cosul cu targuieli
Numarul 336 -
Cosul cu targuieli
Numarul 335 -
Cosul cu targuieli
Numarul 334 -
Cosul cu targuieli
Numarul 333 -
Cosul cu targuieli
Numarul 332 -
Cosul cu targuieli
Numarul 331 -
Cosul cu targuieli
Numarul 330 -
Cosul cu targuieli
Numarul 329 -
Cosul cu targuieli
Numarul 328 -
Cosul cu targuieli
Numarul 327 -
Bucatarie rapida
Numarul 326