Mancaruri de vara
Supa rece de cartofi cu ceapa: Ingrediente (pentru 4 portii): 1 lamaie, 300 g cartofi, 4 cepe verzi, 2 cepe uscate (potrivite), 2 linguri ulei, 800 ml zeama concentrata de legume (Knorr+apa), 150 ml lapte, sare, piper macinat, 1 ceapa rosie (mica), 1 ardei iute rosu, 2 linguri iaurt, 1/2 legatura codite de ceapa verde. * Mod de preparare: * Se spala lamaia cu apa fierbinte, se sterge, se rade coaja si se stoarce zeama. * Cartofii curatati de coaja se taie bucatele. * Se curata ceapa verde si se taie rondele. * Se curata ceapa uscata, se toaca marunt ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 561 - 583 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 346 -
Cosul cu targuieli
Numarul 345 -
Cosul cu targuieli
Numarul 344 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 341 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 338 -
Cosul cu targuieli
Numarul 337 -
Cosul cu targuieli
Numarul 336 -
Cosul cu targuieli
Numarul 335 -
Cosul cu targuieli
Numarul 334 -
Cosul cu targuieli
Numarul 333 -
Cosul cu targuieli
Numarul 332 -
Cosul cu targuieli
Numarul 331 -
Cosul cu targuieli
Numarul 330 -
Cosul cu targuieli
Numarul 329 -
Cosul cu targuieli
Numarul 328 -
Cosul cu targuieli
Numarul 327 -
Bucatarie rapida
Numarul 326