Masa de Craciun
Curcan regal - Ingrediente (pentru 8 portii): Umplutura: 120 g praz, 3-4 linguri unt, 100 g paine alba (din ziua precedenta), 75 g smochine uscate, 75 g samburi de nuca, 75 g coacaze congelate (sau deshidratate), 1 lingura patrunjel verde tocat, 1 lingura rozmarin tocat, 50 g costita afumata, 3 linguri lichior de portocale (sau 2 linguri gem de portocale), sare, piper proaspat macinat. Curcanul: 1 curcan (circa 5 kg), 50 g unt moale, 1-2 linguri rozmarin tocat, 125 g costita ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 161 - 200 din 583 articole
-
Mancaruri cu legume
Numarul 755 -
Bucatarie portugheza
Numarul 754 -
Feluri de iarna, cu cartofi
Numarul 753 -
Retete consistente, de iarna
Numarul 752 -
Fara carne!
Numarul 751 -
Sugestii pentru Sarbatori
Numarul 749 -
Sugestii pentru masa de Craciun (I)
Numarul 748 -
Masa de Craciun - Dulciuri
Numarul 747 -
Torturi de Craciun
Numarul 746 -
Bucatarie iberica
Numarul 745 -
Bucatarie provensala
Numarul 744 -
Retete cu Dovleac
Numarul 743 -
Bucatarie olandeza
Numarul 742 -
Bucatarie internationala
Numarul 741 -
Mancaruri de sezon
Numarul 740 -
Placinte - Retete frantuzesti
Numarul 739 -
Mancaruri cu legume
Numarul 738 -
Bucatarie italiana
Numarul 737 -
Delicii vieneze
Numarul 736 -
Feluri usoare
Numarul 735 -
Bucatarie tiroleza
Numarul 734 -
Bucatarie rapida
Numarul 733 -
Mancaruri pentru toate buzunarele
Numarul 732 -
Bucatarie frantuzeasca
Numarul 731 -
Mancaruri variate
Numarul 730 -
Dulciuri de vara
Numarul 729 -
Omlete rafinate
Numarul 728 -
In miezul verii
Numarul 727 -
Bucatarie "creola"
Numarul 726 -
Mancaruri de sezon
Numarul 725 -
Mancaruri cu iaurt
Numarul 724 -
Mancaruri de sezon
Numarul 723 -
Mancaruri de vara
Numarul 722 -
Delicii de vara
Numarul 721 -
Castravetele
Numarul 720 -
Vremea capsunilor
Numarul 719 -
Vremea cartofilor noi
Numarul 718 -
Preparate cu foi de placinta
Numarul 717 -
Bucatarie greceasca
Numarul 716 -
Dulciuri cu ciocolata
Numarul 715