Sugestii pentru masa de Craciun
Supa de pui cu spanac: Ingrediente (pentru 4 portii): 1 pui (circa 1,2 kg), 300 g morcovi, 2 tulpini de praz, 1/2 telina, 3 foi de dafin, 2 lingurite rase de sare, 5 boabe de piper, circa 500 g spanac (intreg), 1 legatura ceapa verde, 100 g orez cu bobul lung, 2 oua, zeama unei lamai, piper. * Mod de preparare: * Se spala puiul, se pune intr-o oala cu 1 1/2 l de apa si se lasa pe foc sa dea in clocot, indepartand spuma formata. * Se curata legumele, se taie marunt, se introduc in oala impreuna cu foile de dafin, sarea si boabele de piper si se lasa sa fiarba incet, la foc mic, circa o ora si un sfert. ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 561 - 583 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 346 -
Cosul cu targuieli
Numarul 345 -
Cosul cu targuieli
Numarul 344 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 341 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 338 -
Cosul cu targuieli
Numarul 337 -
Cosul cu targuieli
Numarul 336 -
Cosul cu targuieli
Numarul 335 -
Cosul cu targuieli
Numarul 334 -
Cosul cu targuieli
Numarul 333 -
Cosul cu targuieli
Numarul 332 -
Cosul cu targuieli
Numarul 331 -
Cosul cu targuieli
Numarul 330 -
Cosul cu targuieli
Numarul 329 -
Cosul cu targuieli
Numarul 328 -
Cosul cu targuieli
Numarul 327 -
Bucatarie rapida
Numarul 326