Delicii vieneze
Delicii vieneze. Snitel vienez. Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 felii de pulpa de vitel (a 150 g), 25 g faina, 1 ou batut, 75 g pesmet fin, 100-175 g unt, 2 linguri ulei de masline, sare, piper negru. Pentru garnitura: 4 fileuri de sardele, 4 masline umplute, 1 lamaie taiata in spaltur...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 441 - 480 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 469 -
Cosul cu targuieli
Numarul 468 -
Cosul cu targuieli
Numarul 467 -
Cosul cu targuieli
Numarul 466 -
Cosul cu targuieli
Numarul 465 -
Cosul cu targuieli
Numarul 464 -
Cosul cu targuieli
Numarul 463 -
Cosul cu targuieli
Numarul 462 -
Cosul cu targuieli
Numarul 461 -
Cosul cu targuieli
Numarul 460 -
Cosul cu targuieli
Numarul 459 -
Cosul cu targuieli
Numarul 458 -
Cosul cu targuieli
Numarul 457 -
Cosul cu targuieli
Numarul 456 -
Cosul cu targuieli
Numarul 455 -
Cosul cu targuieli
Numarul 454 -
Cosul cu targuieli
Numarul 453 -
Cosul cu targuieli
Numarul 452 -
Cosul cu targuieli
Numarul 451 -
Cosul cu targuieli
Numarul 450 -
Cosul cu targuieli
Numarul 449 -
Cosul cu targuieli
Numarul 448 -
Cosul cu targuieli
Numarul 447 -
Cosul cu targuieli
Numarul 446 -
Cosul cu targuieli
Numarul 445 -
Cosul cu targuieli
Numarul 444 -
Cosul cu targuieli
Numarul 443 -
Cosul cu targuieli
Numarul 442 -
Cosul cu targuieli
Numarul 441 -
Cosul cu targuieli
Numarul 440 -
Cosul cu targuieli
Numarul 439 -
Cosul cu targuieli
Numarul 438 -
Cosul cu targuieli
Numarul 437 -
Cosul cu targuieli
Numarul 436 -
Cosul cu targuieli
Numarul 435 -
Cosul cu targuieli
Numarul 434 -
Cosul cu targuieli
Numarul 433 -
Cosul cu targuieli
Numarul 432 -
Cosul cu targuieli
Numarul 430 -
Cosul cu targuieli
Numarul 429