Cosul cu targuieli
							Dulciuri de Craciun. Prajitura de Anul Nou cu foi de pricomigdale si crema de vanilie.  Ingrediente: 500 g zahar, 500 g nuci macinate, 2 pachete unt, 1 cana lapte, 4 pachete zahar vanilat, 6 linguri zeamil sau faina, 10 oua.. Mod de preparare: Blaturile - 10 albusuri se bat bine cu 500 g zahar, turnat...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					Cosul cu targuieli
							Masa De Sarbatori. Face parte din protocolul obligatoriu al serilor de Craciun si de Anul Nou: un brad, oameni dragi, o masa plina de bunatati. Pentru ca cititoarele noastre sa aiba - ca gazde - o sarcina mai usoara, le sugeram sa renunte la obida meselor cu feluri calde, servite, si sa pregateasca u...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 201 - 240 din 582 articole
- 
								Dulciuri cu ciocolata
 Numarul 715
- 
								Feluri cu oua
 Numarul 714
- 
								Sugestii pentru masa de Pasti
 Numarul 713
- 
								Dulciuri pentru masa de Pasti
 Numarul 712
- 
								Retete italienesti cu paste
 Numarul 711
- 
								Delicii siciliene
 Numarul 710
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 708
- 
								Mancaruri de post: Feluri cu ceapa
 Numarul 707
- 
								Bucatarie rustica
 Numarul 706
- 
								Mancaruri pentru toate gusturile
 Numarul 705
- 
								Mancaruri de iarna cu cartofi
 Numarul 704
- 
								Mancaruri cu carne tocata
 Numarul 703
- 
								Mancaruri cu verdeturi
 Numarul 702
- 
								Mancaruri cu si fara carne
 Numarul 701
- 
								De trei ori peste
 Numarul 700
- 
								Mancaruri satioase si ieftine
 Numarul 699
- 
								O masa festiva
 Numarul 698
- 
								3 torturi imparatesti
 Numarul 697
- 
								Dulciuri cu ciocolata. Retete delicioase pentru Craciun.
 Numarul 696
- 
								Masa de Craciun. Prajituri uscate
 Numarul 695
- 
								Bucatarie greceasca
 Numarul 694
- 
								Mancaruri delicioase, usor de preparat
 Numarul 693
- 
								Feluri de toamna
 Numarul 692
- 
								Ultimele legume
 Numarul 691
- 
								Mancaruri cu vinete si dovlecei
 Numarul 690
- 
								Bucatarie ungureasca
 Numarul 689
- 
								Revenire in forta: Dovleacul
 Numarul 688
- 
								Anotimpul prunelor brumarii
 Numarul 687
- 
								Mancaruri cu legume
 Numarul 686
- 
								Salate de toamna
 Numarul 685
- 
								Dulceturi si bauturi din fructe de padure
 Numarul 684
- 
								Dulciuri de toamna
 Numarul 683
- 
								Peste
 Numarul 682
- 
								Paste siciliene
 Numarul 681
- 
								Mancaruri cu carne de pui
 Numarul 680
- 
								Prajituri cu fructe
 Numarul 679
- 
								Gratare de vara
 Numarul 678
- 
								La iarba verde
 Numarul 677
- 
								Bucatarie mediteraneana
 Numarul 676
- 
								Retete cu oua si legume
 Numarul 675
 
				
 
 
 


 
				 
			




 
				 
			 
			 
		
                
        	 
		 
		 
		