Cosul cu targuieli
4 feluri cu dovleac. Risotto cu dovleac. Ingrediente (pentru 4 persoane): 200 g orez (cu bobul rotund), o bucata de dovleac (250 g), untdelemn fin, o ceapa mare alba, 100 g cascaval (uscat), 4 felii de sunca, 30 g smantana proaspata, sare, piper, 500 ml apa fiarta cu concentrat de pasare.. Mod de prep...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 201 - 240 din 583 articole
-
Dulciuri cu ciocolata
Numarul 715 -
Feluri cu oua
Numarul 714 -
Sugestii pentru masa de Pasti
Numarul 713 -
Dulciuri pentru masa de Pasti
Numarul 712 -
Retete italienesti cu paste
Numarul 711 -
Delicii siciliene
Numarul 710 -
Bucatarie rapida
Numarul 708 -
Mancaruri de post: Feluri cu ceapa
Numarul 707 -
Bucatarie rustica
Numarul 706 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 705 -
Mancaruri de iarna cu cartofi
Numarul 704 -
Mancaruri cu carne tocata
Numarul 703 -
Mancaruri cu verdeturi
Numarul 702 -
Mancaruri cu si fara carne
Numarul 701 -
De trei ori peste
Numarul 700 -
Mancaruri satioase si ieftine
Numarul 699 -
O masa festiva
Numarul 698 -
3 torturi imparatesti
Numarul 697 -
Dulciuri cu ciocolata. Retete delicioase pentru Craciun.
Numarul 696 -
Masa de Craciun. Prajituri uscate
Numarul 695 -
Bucatarie greceasca
Numarul 694 -
Mancaruri delicioase, usor de preparat
Numarul 693 -
Feluri de toamna
Numarul 692 -
Ultimele legume
Numarul 691 -
Mancaruri cu vinete si dovlecei
Numarul 690 -
Bucatarie ungureasca
Numarul 689 -
Revenire in forta: Dovleacul
Numarul 688 -
Anotimpul prunelor brumarii
Numarul 687 -
Mancaruri cu legume
Numarul 686 -
Salate de toamna
Numarul 685 -
Dulceturi si bauturi din fructe de padure
Numarul 684 -
Dulciuri de toamna
Numarul 683 -
Peste
Numarul 682 -
Paste siciliene
Numarul 681 -
Mancaruri cu carne de pui
Numarul 680 -
Prajituri cu fructe
Numarul 679 -
Gratare de vara
Numarul 678 -
La iarba verde
Numarul 677 -
Bucatarie mediteraneana
Numarul 676 -
Retete cu oua si legume
Numarul 675