Strabunica stie tot
Ma numesc Maria Strugaru, sunt studenta si vreau sa vin in ajutorul cititorilor "Formulei As" cu cateva sfaturi:. Ceapa se toaca mai usor daca nu i se taie codita.. Carnea de pasare, frecata cu condimente si tinuta 24 de ore in marinata de otet, foi de dafin, piper si enibahar, va avea gus...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Strabunica stie tot"
Afisare: 281 - 320 din 540 articole
-
Diverse
Numarul 627 -
Sfaturi practice...
Numarul 626 -
Strabunica stie tot
Numarul 625 -
Din nou despre flori
Numarul 623 -
Despre buchete si flori
Numarul 622 -
Vremea dulceturilor
Numarul 621 -
Leacuri babesti
Numarul 620 -
Alimente-medicamente...
Numarul 619 -
Sfaturi generale
Numarul 618 -
Despre tarte cu fructe (se apropie vremea lor)
Numarul 617 -
Sfaturi mici pentru probleme mari
Numarul 616 -
Despre plante...
Numarul 615 -
Cum se intretin vasele de bucatarie
Numarul 614 -
Despre mult iubita cafea...
Numarul 613 -
Cum ne aparam de tantari
Numarul 612 -
Vopsiti ouale cu culori naturale!
Numarul 610 -
Pilaful, orezul
Numarul 609 -
De toate, pentru toti...
Numarul 608 -
Ca sa nu gresiti maioneza
Numarul 607 -
Strabunica Stie Tot
Numarul 606 -
Despre mirosuri...
Numarul 605 -
Sfaturi noi, pentru probleme vechi
Numarul 604 -
Grasimea de pe gulerul hainei
Numarul 603 -
Strabunica stie tot
Numarul 602 -
Strabunica Stie Tot
Numarul 601 -
Bucatariseli...
Numarul 600 -
De-ale bucatariei...
Numarul 599 -
Mic dictionar de bucatarie
Numarul 598 -
Mic dictionar de bucatarie (Ii)
Numarul 596 -
Mic dictionar de bucatarie
Numarul 595 -
Secretele aluatului (2)
Numarul 594 -
Strabunica Stie Tot
Numarul 591 -
Despre folosirea compreselor
Numarul 590 -
Strabunica Stie Tot
Numarul 589 -
Bunica Stie Tot
Numarul 588 -
De sanatate
Numarul 587 -
Bunica
Numarul 586 -
Bunica Stie Tot
Numarul 585 -
Academia prajiturilor
Numarul 584 -
Despre mar
Numarul 583