Cosul cu targuieli
Delicii cu fructe. Tarta cu zmeura si crema de vanilie. Ingrediente: Pentru aluat - 200 g faina, 140 g unt, 100 g zahar, 2 galbenusuri. Pentru crema - 1/2 l lapte, 140 g zahar, 4 galbenusuri, 50 g faina, un baton de vanilie, un pachet zahar vanilat. In plus - 750 g zmeura.. Mod de preparare: Se face un...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 161 - 200 din 583 articole
-
Mancaruri de post. Bucate unguresti
Numarul 756 -
Mancaruri cu legume
Numarul 755 -
Bucatarie portugheza
Numarul 754 -
Feluri de iarna, cu cartofi
Numarul 753 -
Retete consistente, de iarna
Numarul 752 -
Fara carne!
Numarul 751 -
Sugestii pentru Sarbatori
Numarul 749 -
Sugestii pentru masa de Craciun (I)
Numarul 748 -
Masa de Craciun - Dulciuri
Numarul 747 -
Torturi de Craciun
Numarul 746 -
Bucatarie iberica
Numarul 745 -
Bucatarie provensala
Numarul 744 -
Retete cu Dovleac
Numarul 743 -
Bucatarie olandeza
Numarul 742 -
Bucatarie internationala
Numarul 741 -
Mancaruri de sezon
Numarul 740 -
Placinte - Retete frantuzesti
Numarul 739 -
Mancaruri cu legume
Numarul 738 -
Bucatarie italiana
Numarul 737 -
Delicii vieneze
Numarul 736 -
Feluri usoare
Numarul 735 -
Bucatarie tiroleza
Numarul 734 -
Bucatarie rapida
Numarul 733 -
Mancaruri pentru toate buzunarele
Numarul 732 -
Bucatarie frantuzeasca
Numarul 731 -
Mancaruri variate
Numarul 730 -
Dulciuri de vara
Numarul 729 -
Omlete rafinate
Numarul 728 -
In miezul verii
Numarul 727 -
Bucatarie "creola"
Numarul 726 -
Mancaruri de sezon
Numarul 725 -
Mancaruri cu iaurt
Numarul 724 -
Mancaruri de sezon
Numarul 723 -
Mancaruri de vara
Numarul 722 -
Delicii de vara
Numarul 721 -
Castravetele
Numarul 720 -
Vremea capsunilor
Numarul 719 -
Vremea cartofilor noi
Numarul 718 -
Preparate cu foi de placinta
Numarul 717 -
Bucatarie greceasca
Numarul 716