Cosul cu targuieli
							Bucatarie de tranzit.  (de la primavara la vara). Omleta cu fasole verde. Ingrediente (pentru 2 persoane): 150 g fasole verde (proaspata sau din conserva), sare, 100 g rosii (mici), 75 g telemea, 4 oua, 4 linguri smantana, 2 lingurite piper macinat, 4 lingurite unt topit, 1 lingura codite de ceapa verd...
							
							Citeste tot articolul
						
					
                    Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 201 - 240 din 583 articole
- 
								Dulciuri cu ciocolata
Numarul 715 - 
								Feluri cu oua
Numarul 714 - 
								Sugestii pentru masa de Pasti
Numarul 713 - 
								Dulciuri pentru masa de Pasti
Numarul 712 - 
								Retete italienesti cu paste
Numarul 711 - 
								Delicii siciliene
Numarul 710 - 
								Bucatarie rapida
Numarul 708 - 
								Mancaruri de post: Feluri cu ceapa
Numarul 707 - 
								Bucatarie rustica
Numarul 706 - 
								Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 705 - 
								Mancaruri de iarna cu cartofi
Numarul 704 - 
								Mancaruri cu carne tocata
Numarul 703 - 
								Mancaruri cu verdeturi
Numarul 702 - 
								Mancaruri cu si fara carne
Numarul 701 - 
								De trei ori peste
Numarul 700 - 
								Mancaruri satioase si ieftine
Numarul 699 - 
								O masa festiva
Numarul 698 - 
								3 torturi imparatesti
Numarul 697 - 
								Dulciuri cu ciocolata. Retete delicioase pentru Craciun.
Numarul 696 - 
								Masa de Craciun. Prajituri uscate
Numarul 695 - 
								Bucatarie greceasca
Numarul 694 - 
								Mancaruri delicioase, usor de preparat
Numarul 693 - 
								Feluri de toamna
Numarul 692 - 
								Ultimele legume
Numarul 691 - 
								Mancaruri cu vinete si dovlecei
Numarul 690 - 
								Bucatarie ungureasca
Numarul 689 - 
								Revenire in forta: Dovleacul
Numarul 688 - 
								Anotimpul prunelor brumarii
Numarul 687 - 
								Mancaruri cu legume
Numarul 686 - 
								Salate de toamna
Numarul 685 - 
								Dulceturi si bauturi din fructe de padure
Numarul 684 - 
								Dulciuri de toamna
Numarul 683 - 
								Peste
Numarul 682 - 
								Paste siciliene
Numarul 681 - 
								Mancaruri cu carne de pui
Numarul 680 - 
								Prajituri cu fructe
Numarul 679 - 
								Gratare de vara
Numarul 678 - 
								La iarba verde
Numarul 677 - 
								Bucatarie mediteraneana
Numarul 676 - 
								Retete cu oua si legume
Numarul 675 
				


				
			



