Bucatarie italieneasca de toamna
Sufleu genovez cu fasole si cartofi: Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g cartofi, 500 g fasole verde, 2 oua, 60 g parmezan (cascaval) ras, 2 linguri patrunjel verde taiat marunt, 2 linguri marar verde tocat, piper negru proaspat macinat, 60 g pesmet, 2 linguri ulei de masline. * Mod de preparare: * Se curata cartofii de coaja, se taie bucati, se fierb, se lasa sa se scurga si se zdrobesc. * Fasolea curatata si taiata bucati mai mari se fierbe, se scurge si se marunteste cu mixerul, pana ce se obtine un piure nu foarte fin. * Se amesteca fasolea si cartofii cu ouale batute usor, parmezanul, patrunjelul...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 121 - 160 din 583 articole
-
Bucatarie provensala
Numarul 795 -
Bucatarie greceasca
Numarul 794 -
Dulciuri de toamna
Numarul 793 -
Bucatarie rapida
Numarul 792 -
Retete ieftine dar gustoase
Numarul 791 -
Retete cu rosii
Numarul 790 -
Balul omletelor
Numarul 789 -
Mancaruri cu ceapa
Numarul 788 -
Bucatarie turceasca
Numarul 787 -
Doua feluri cu legume
Numarul 786 -
Mancaruri delicioase
Numarul 785 -
Mancaruri cu cartofi
Numarul 784 -
Mancaruri delicioase
Numarul 783 -
Feluri de vara
Numarul 782 -
Mancaruri variate cu legume
Numarul 781 -
Mancaruri de sezon
Numarul 780 -
Mancaruri cu legume
Numarul 779 -
Clatite de vara, sarate si dulci
Numarul 778 -
Bucatarie de vara
Numarul 777 -
Dulciuri de vara
Numarul 776 -
Legume umplute
Numarul 775 -
Dulciuri cu caise
Numarul 774 -
Feluri de vara
Numarul 773 -
Din toata lumea
Numarul 772 -
Feluri de vara: Paste ca in Italia
Numarul 771 -
Mancaruri de sezon cu dovlecei
Numarul 770 -
Dulciuri cu capsuni
Numarul 769 -
Retete cu branza telemea
Numarul 768 -
Din cartea de bucate a cititorilor
Numarul 767 -
Bucatarie austriaca
Numarul 766 -
Bucatarie rapida
Numarul 765 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 764 -
Mancaruri de primavara
Numarul 763 -
Dulciuri de Pasti. Bunatati cu ciocolata
Numarul 762 -
Bucatarie rapida
Numarul 761 -
Sugestii pentru masa de Pasti
Numarul 760 -
Sfecla si peste
Numarul 759 -
Dulciuri de post din Maramures
Numarul 758 -
Retete de post
Numarul 757 -
Mancaruri de post. Bucate unguresti
Numarul 756