Bucatarie tiroleza
							Ficat de vitel cu legume calite. Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g ficat de vitel, 1 gulie, 1 dovlecel, 1 cartof, 1 ardei gras verde, 1 ardei gras galben, 1/2 radacina de telina, 1/2 tulpina de praz, 200 g ciuperci, 1/4 l sos de soia, sare de mare, ulei pentru prajit.
  Mod de preparare...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 561 - 583 din 583 articole
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 346
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 345
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 344
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 342
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 342
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 341
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 340
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 340
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 339
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 339
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 338
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 337
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 336
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 335
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 334
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 333
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 332
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 331
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 330
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 329
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 328
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 327
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 326
 
				
 
 
 


 
				 
			 
                                  




 
				 
			 
                         
			 
		
                
        	 
		 
		 
		