Despre mar
Despre mar. Marul crud se potriveste in salate cu telina, andivele, morcovii, sfecla, varza si anghinarea. . Intre branzeturi, face pereche buna cu cascavalul, rockfortul (branza Bucegi) si branza de capra. . Gatit, marul e delicios calit in unt, alaturi de vitel sau de pui, pate de ficat sau peste...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Strabunica stie tot"
Afisare: 281 - 320 din 540 articole
-
Diverse
Numarul 627 -
Sfaturi practice...
Numarul 626 -
Strabunica stie tot
Numarul 625 -
Din nou despre flori
Numarul 623 -
Despre buchete si flori
Numarul 622 -
Vremea dulceturilor
Numarul 621 -
Leacuri babesti
Numarul 620 -
Alimente-medicamente...
Numarul 619 -
Sfaturi generale
Numarul 618 -
Despre tarte cu fructe (se apropie vremea lor)
Numarul 617 -
Sfaturi mici pentru probleme mari
Numarul 616 -
Despre plante...
Numarul 615 -
Cum se intretin vasele de bucatarie
Numarul 614 -
Despre mult iubita cafea...
Numarul 613 -
Cum ne aparam de tantari
Numarul 612 -
Vopsiti ouale cu culori naturale!
Numarul 610 -
Pilaful, orezul
Numarul 609 -
De toate, pentru toti...
Numarul 608 -
Ca sa nu gresiti maioneza
Numarul 607 -
Strabunica Stie Tot
Numarul 606 -
Despre mirosuri...
Numarul 605 -
Sfaturi noi, pentru probleme vechi
Numarul 604 -
Grasimea de pe gulerul hainei
Numarul 603 -
Strabunica stie tot
Numarul 602 -
Strabunica Stie Tot
Numarul 601 -
Bucatariseli...
Numarul 600 -
De-ale bucatariei...
Numarul 599 -
Mic dictionar de bucatarie
Numarul 598 -
Mic dictionar de bucatarie (Ii)
Numarul 596 -
Mic dictionar de bucatarie
Numarul 595 -
Secretele aluatului (2)
Numarul 594 -
Strabunica Stie Tot
Numarul 591 -
Despre folosirea compreselor
Numarul 590 -
Strabunica Stie Tot
Numarul 589 -
Bunica Stie Tot
Numarul 588 -
De sanatate
Numarul 587 -
Bunica
Numarul 586 -
Bunica Stie Tot
Numarul 585 -
Academia prajiturilor
Numarul 584 -
Cateva sfaturi legate de prajituri
Numarul 582