Strabunica stie tot
							Despre carnea de pasare...Rata.  - Inainte de-a fi gatita: i se scot partile galbene de grasime si radacina cozii. Se spala bine in apa rece, se sterge cu hartie absorbanta si se implanta pe toate partile cu varful unui cutit ascutit..  - Inainte de-a fi bagata la cuptor: pielea gatului se prinde de s...
							
							Citeste tot articolul
						
					
                    Alte articole din sectiunea "Strabunica stie tot"
Afisare: 201 - 240 din 540 articole
- 
								Vine vremea gratarelor pe carbuni
Numarul 713 - 
								Diverse...
Numarul 712 - 
								Despre ingrijirea pomilor...
Numarul 711 - 
								Sfaturi gospodaresti
Numarul 710 - 
								O garderoba impecabila
Numarul 709 - 
								Sfaturi de frumusete
Numarul 708 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 707 - 
								Sfaturi scurte pentru suferinte usoare
Numarul 706 - 
								Sfaturi scurte pentru suferinte usoare
Numarul 705 - 
								Sfaturi scurte pentru suferinte usoare
Numarul 704 - 
								Sfaturi usoare pentru suferinte mici...
Numarul 703 - 
								Cateva "porunci" pentru mame
Numarul 702 - 
								Retete de vinuri aromate
Numarul 701 - 
								Sfaturi gospodaresti
Numarul 700 - 
								Sfaturi gospodaresti
Numarul 699 - 
								Sfaturi de trecut sarbatorile (II)
Numarul 698 - 
								Sfaturi pentru musafiri
Numarul 697 - 
								Cum sa ne purtam de sarbatori
Numarul 696 - 
								Sinuzita
Numarul 695 - 
								Retete fulger contra bolilor toamnei
Numarul 694 - 
								Retete fulger contra bolilor toamnei
Numarul 693 - 
								Contra colesterolului
Numarul 692 - 
								Sfaturi rapide de sanatate
Numarul 691 - 
								Sfaturi rapide de sanatate
Numarul 690 - 
								Ultimele stiri despre otet
Numarul 689 - 
								Alte retete cu otet de mere
Numarul 688 - 
								Otetul de mere in gospodarie
Numarul 687 - 
								Alte noutati despre utilizarea otetului in gospodarie
Numarul 686 - 
								Curatenie cu otet
Numarul 685 - 
								Cum se recicleaza lucrurile vechi
Numarul 684 - 
								Cum se scot petele dificile...
Numarul 683 - 
								Cateva intrebuintari ale amoniacului
Numarul 682 - 
								Alimente medicament
Numarul 681 - 
								Retete usoare de bauturi
Numarul 680 - 
								Zece puncte slabe ale alimentatiei moderne
Numarul 679 - 
								Fructele inca verzi
Numarul 678 - 
								Despre prajituri
Numarul 676 - 
								Plantele ornamentale
Numarul 675 - 
								Ca sa nu risipim painea
Numarul 674 - 
								In gradina...
Numarul 673 
				


				
			



