Strabunica stie tot
							Despre carnea de pasare...Rata.  - Inainte de-a fi gatita: i se scot partile galbene de grasime si radacina cozii. Se spala bine in apa rece, se sterge cu hartie absorbanta si se implanta pe toate partile cu varful unui cutit ascutit..  - Inainte de-a fi bagata la cuptor: pielea gatului se prinde de s...
							
							Citeste tot articolul
						
					
                    Alte articole din sectiunea "Strabunica stie tot"
Afisare: 521 - 540 din 540 articole
- 
								Strabunica stie tot
Numarul 362 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 360 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 357 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 353 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 352 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 351 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 349 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 347 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 346 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 342 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 341 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 340 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 339 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 338 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 337 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 336 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 334 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 333 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 328 - 
								Strabunica stie tot
Numarul 327 
				


				
			



