GHEORGHE ILIE FLORESCU - "Sunt un calif al cafelei"
Toate cafelele Florescu sunt pregătite conform principiilor şi experienţei lui Avedis Carabelaian şi au la bază reţete vechi de cinci sute de ani, moştenite de el de la unchiul său, Agop, de pe vremea când acesta era cafegiul Sublimei Porţi. De aceea îmi plac armenii! Astăzi, în lume, nu există nici un restaurant, indiferent dacă e de nivel cinci stele sau şapte stele, care să aibă cafea de înaltă clasă, făcută armeneşte, din cele zece soiuri greu de găsit, mai rare decât platina.
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Lumea romaneasca"
Afisare: 961 - 999 din 999 articole
-
Petru Romosan
Numarul 364 -
Floricile din Ardeal
Numarul 363 -
Pinocchio, in vizita la "Formula AS"
Numarul 362 -
Interviu cu scriitoarea Adina Keneres
Numarul 361 -
O clipa de liniste in nelinistea lumii. Copiii din Salistea Sibiului
Numarul 361 -
Sfinx Experience
Numarul 360 -
Pe Scena Muzicii
Numarul 359 -
Viata, ca un burduf de acordeon
Numarul 359 -
Ilie Stepan
Numarul 358 -
Dan Pita. "Nu fac nimic, astept!"
Numarul 357 -
Mircea Albulescu.
Numarul 357 -
Marioara Murarescu
Numarul 356 -
Gyuri Pascu
Numarul 354 -
Lumea romaneasca
Numarul 352 -
Lumea romaneasca
Numarul 351 -
Lumea romaneasca
Numarul 349 -
Lumea romaneasca
Numarul 349 -
Lumea romaneasca
Numarul 348 -
Lumea romaneasca
Numarul 347 -
Lumea romaneasca
Numarul 346 -
Lumea romaneasca
Numarul 345 -
Lumea romaneasca
Numarul 342 -
Lumea romaneasca
Numarul 341 -
Lumea romaneasca
Numarul 339 -
Lumea romaneasca
Numarul 338 -
Lumea romaneasca
Numarul 337 -
Lumea romaneasca
Numarul 335 -
Lumea romaneasca
Numarul 334 -
Lumea romaneasca
Numarul 333 -
Lumea romaneasca
Numarul 332 -
Lumea romaneasca
Numarul 331 -
Lumea romaneasca
Numarul 330 -
Lumea romaneasca
Numarul 329 -
Lumea romaneasca
Numarul 328 -
Lumea romaneasca
Numarul 327 -
Lumea romaneasca
Numarul 327 -
Lumea romaneasca
Numarul 327 -
Lumea romaneasca
Numarul 327 -
Mari personalitati ale literaturii actuale
Numarul 326