CU CE NE HRĂNIM? (II)
Multă vreme grăsimile au fost puse la zid, fiind acuzate că îngraşă, că îmbolnăvesc inima şi sistemul circulator. Însă, după ce americanii şi europenii au adoptat pe scară largă o alimentaţie săracă în grăsimi, incidenţa afecţiunilor ce ar fi trebuit să fie astfel prevenite a crescut dramatic, iar supraponderalitatea a continuat să câştige teren.
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Nutritie"
Afisare: 81 - 102 din 102 articole
-
Alimentatia corecta
Numarul 901 -
Postul cu mere
Numarul 892 -
Conserve cu gust de toamna
Numarul 890 -
ANTOLOGIE AS
Numarul 889 -
Legume uitate (II)
Numarul 888 -
Legume uitate (I)
Numarul 887 -
Otetul de mere
Numarul 884 -
Dr. Andreea Dragomirescu, medic specialist Medicina de Familie, Centrul Naturist de Sanatate "Steaua Divina" -"Sa fim vigilenti!"
Numarul 882 -
Din nou, despre Codex Alimentarius
Numarul 882 -
Codex Alimentarius, sub lupa specialistilor * Dr. farm. OVIDIU BOJOR
Numarul 881 -
Vremea conservelor de vara a sosit!
Numarul 880 -
Prof. ION BRAD - Alimentele - medicamente sau otrava?
Numarul 879 -
PAINEA
Numarul 877 -
Lubrifiantii vietii: Grasimile bune
Numarul 865 -
Retete de post din Basarabia
Numarul 863 -
Totul despre vitamine
Numarul 836 -
Produse alimentare nocive
Numarul 826 -
Dieta de 9 saptamani
Numarul 821 -
Iaurtul si neamul lui
Numarul 820 -
Cum slabesc americanii
Numarul 810 -
Supe de sanatate
Numarul 807 -
Alungati dusmanii din farfurii!
Numarul 806