Spanacul salvator
Istoria spanacului ca hrană şi remediu începe în urmă cu 3000 de ani, în străvechea Persie, unde a fost cultivat pentru prima oară. De la perşi, spanacul a fost preluat de chinezi şi indieni, care l-au transformat în feluri de mâncare extrem de rafinate, "exportându-le" mai apoi în lumea arabă, de unde au ajuns în bucătăria occidentală, odată cu invazia maurilor în Spania.
Citeste tot articolul
Înger şi demon: Vitamina B9 şi acidul folic
Ingerăm, fără să fim prea conştienţi de acest lucru, cantităţi importante de acid folic. De ce? Pentru că autorităţile noastre, la fel ca şi cele din alte ţări europene sau din America, au considerat că avem mare nevoie de această substanţă, obligând prin lege fabricanţii de pâine şi făină să o introducă în produsele lor.
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Terapii alternative"
Afisare: 521 - 542 din 542 articole
-
La timp de vara, un remediu nepretuit: APA
Numarul 826 -
Cura interna cu apa
Numarul 826 -
"Nu va chinuiti copiii degeaba!"
Numarul 825 -
HOMEOPATIA
Numarul 825 -
Din intelepciunea orientala
Numarul 821 -
Remedii din medicina traditionala chineza
Numarul 821 -
Bolile primaverii: COLONUL IRITABIL
Numarul 820 -
Sanatate din petale de flori: terapia BACH
Numarul 817 -
Alergiile de contact
Numarul 817 -
Suferintele primaverii - ALERGIILE
Numarul 816 -
Medicina orientala
Numarul 816 -
Sugestii menite sa va usureze viata de zi cu zi
Numarul 816 -
Uleiurile vegetale
Numarul 815 -
Medicina orientala
Numarul 815 -
Medicina orientala
Numarul 814 -
Suferintele primaverii: Dureri de cap, cefalee, migrene
Numarul 814 -
Terapia prin arta
Numarul 813 -
Leacuri de la cititori
Numarul 813 -
Remedii naturale contra neplacerilor iernii
Numarul 809 -
De 7 ori pe zi fructe si legume
Numarul 809 -
Cele cinci secrete ale sanatatii
Numarul 808 -
Insomnia
Numarul 808