La placinte, inainte!
Placinta cu ceapa si branza: Ingrediente (pentru 3 placinte mici): Umplutura: 2 cepe mari (a circa 300 g), 1 legatura praz, 2 catei de usturoi, 2 linguri ulei de masline, sare, piper negru macinat, 3 linguri masline negre. Glazura: 200 g branza de vaca (proaspata), 200 g iaurt cremos, 5 oua, chimen macinat, 9 foi de placinta, unt pentru uns. * Mod de preparare: Umplutura * Se curata cepele, se taie in doua si pe urma felii subtiri. Prazul curatat si spalat se taie bucati lungi de 2-3 cm, iar usturoiul se curata si se toaca. ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 121 - 160 din 583 articole
-
Bucatarie provensala
Numarul 795 -
Bucatarie greceasca
Numarul 794 -
Dulciuri de toamna
Numarul 793 -
Bucatarie rapida
Numarul 792 -
Retete ieftine dar gustoase
Numarul 791 -
Retete cu rosii
Numarul 790 -
Balul omletelor
Numarul 789 -
Mancaruri cu ceapa
Numarul 788 -
Bucatarie turceasca
Numarul 787 -
Doua feluri cu legume
Numarul 786 -
Mancaruri delicioase
Numarul 785 -
Mancaruri cu cartofi
Numarul 784 -
Mancaruri delicioase
Numarul 783 -
Feluri de vara
Numarul 782 -
Mancaruri variate cu legume
Numarul 781 -
Mancaruri de sezon
Numarul 780 -
Mancaruri cu legume
Numarul 779 -
Clatite de vara, sarate si dulci
Numarul 778 -
Bucatarie de vara
Numarul 777 -
Dulciuri de vara
Numarul 776 -
Legume umplute
Numarul 775 -
Dulciuri cu caise
Numarul 774 -
Feluri de vara
Numarul 773 -
Din toata lumea
Numarul 772 -
Feluri de vara: Paste ca in Italia
Numarul 771 -
Mancaruri de sezon cu dovlecei
Numarul 770 -
Dulciuri cu capsuni
Numarul 769 -
Retete cu branza telemea
Numarul 768 -
Din cartea de bucate a cititorilor
Numarul 767 -
Bucatarie austriaca
Numarul 766 -
Bucatarie rapida
Numarul 765 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 764 -
Mancaruri de primavara
Numarul 763 -
Dulciuri de Pasti. Bunatati cu ciocolata
Numarul 762 -
Bucatarie rapida
Numarul 761 -
Sugestii pentru masa de Pasti
Numarul 760 -
Sfecla si peste
Numarul 759 -
Dulciuri de post din Maramures
Numarul 758 -
Retete de post
Numarul 757 -
Mancaruri de post. Bucate unguresti
Numarul 756