Cosul cu targuieli
Bucatarie rapidaSupa de ceapa gratinata. Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 cepe mari, 200 g cascaval, 4 felii de paine (de vatra), 2 cuburi supa concentrata de pasare (Knorr), 2 linguri faina, 50 g unt, sare, piper.. Mod de preparare: Se curata ceapa, se taie rondele fine si se prajeste 6-7 minute...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 121 - 160 din 583 articole
-
Mancaruri de post din Maramures
Numarul 796 -
Bucatarie provensala
Numarul 795 -
Bucatarie greceasca
Numarul 794 -
Dulciuri de toamna
Numarul 793 -
Bucatarie rapida
Numarul 792 -
Retete ieftine dar gustoase
Numarul 791 -
Retete cu rosii
Numarul 790 -
Balul omletelor
Numarul 789 -
Mancaruri cu ceapa
Numarul 788 -
Bucatarie turceasca
Numarul 787 -
Doua feluri cu legume
Numarul 786 -
Mancaruri delicioase
Numarul 785 -
Mancaruri cu cartofi
Numarul 784 -
Mancaruri delicioase
Numarul 783 -
Feluri de vara
Numarul 782 -
Mancaruri variate cu legume
Numarul 781 -
Mancaruri de sezon
Numarul 780 -
Mancaruri cu legume
Numarul 779 -
Clatite de vara, sarate si dulci
Numarul 778 -
Bucatarie de vara
Numarul 777 -
Dulciuri de vara
Numarul 776 -
Legume umplute
Numarul 775 -
Dulciuri cu caise
Numarul 774 -
Feluri de vara
Numarul 773 -
Din toata lumea
Numarul 772 -
Feluri de vara: Paste ca in Italia
Numarul 771 -
Mancaruri de sezon cu dovlecei
Numarul 770 -
Dulciuri cu capsuni
Numarul 769 -
Retete cu branza telemea
Numarul 768 -
Din cartea de bucate a cititorilor
Numarul 767 -
Bucatarie austriaca
Numarul 766 -
Bucatarie rapida
Numarul 765 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 764 -
Mancaruri de primavara
Numarul 763 -
Dulciuri de Pasti. Bunatati cu ciocolata
Numarul 762 -
Bucatarie rapida
Numarul 761 -
Sugestii pentru masa de Pasti
Numarul 760 -
Sfecla si peste
Numarul 759 -
Dulciuri de post din Maramures
Numarul 758 -
Retete de post
Numarul 757