Sunt rude bune cu măştile, doar că nu se usucă pe faţă, fiind mai grase şi mai cremoase. Rolul lor este de a hrăni pe lungă durată pielea de pe faţă, gât şi decolteu. Aplicate o dată pe săptămână, împachetările au un efect durabil, de calmare şi întinerire. Se lasă pe faţă vreme de 15 minute, după care se spală. Iată câteva reţete cu fructe de sezon.
Împachetare cu banane
Este indicată pentru tenul uscat şi iritat
Preparare şi folosire: zdrobiţi o banană coaptă şi amestecaţi-o cu câteva picături de ulei de măsline, suc de lămâie şi o linguriţă din crema pe care o folosiţi. Întindeţi-o pe faţă şi lăsaţi-o să acţioneze cât mai mult.
Împachetare cu piersici
Ajută la netezirea pielii, indiferent de ten
Preparare şi folosire: decojiţi una sau două piersici coapte, zdrobiţi-le cu o furculiţă şi amestecaţi-le cu o jumătate de linguriţă din crema de zi pe care o folosiţi. Adăugaţi şi câteva picături de ulei de măsline.
Împachetare cu mere
Are efect de înviorare asupra pielii uscate