Sunt rude bune cu măștile, doar că nu se usucă pe față, fiind mai grase și mai cremoase. Rolul lor este de a hrăni pe lungă durată pielea de pe față, gât și decolteu. Aplicate o dată pe săptămână, împachetările au un efect durabil, de calmare și întinerire. Se lasă pe față vreme de 15 minute, după care se spală. Iată câteva rețete cu fructe de sezon.
Împachetare cu banane
Este indicată pentru tenul uscat și iritat
Preparare și folosire: zdrobiți o banană coaptă și amestecați-o cu câteva picături de ulei de măsline, suc de lămâie și o linguriță din crema pe care o folosiți. Întindeți-o pe față și lăsați-o să acționeze cât mai mult.
Împachetare cu piersici
Ajută la netezirea pielii, indiferent de ten
Preparare și folosire: decojiți una sau două piersici coapte, zdrobiți-le cu o furculiță și amestecați-le cu o jumătate de linguriță din crema de zi pe care o folosiți. Adăugați și câteva picături de ulei de măsline.
Împachetare cu mere
Are efect de înviorare asupra pielii uscate
Preparare și folosire: decojiți un măr mic acrișor sau necopt, dați-l pe răzătoarea mică și amestecați-l cu 1/2 linguriță cu amidon. Aplicați preparatul pe față și lăsați-l să acționeze 20 de minute.