CU CE NE HRĂNIM? (I)
Oamenii de ştiinţă clasifică substanţele pe care le preluăm împreună cu hrana în 4 grupe: grăsimi, hidraţi de carbon, proteine şi vitamine. Discuţiile legate de ele ţin pagina întâi a revistelor de sănătate şi, adesea... se bat cap în cap. În care din ele putem să avem încredere? În paginile care urmează vă arătăm care alimente sunt bune şi care sunt rele şi cum să vă feriţi de greşeli
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Nutritie"
Afisare: 81 - 102 din 102 articole
-
Alimentatia corecta
Numarul 901 -
Postul cu mere
Numarul 892 -
Conserve cu gust de toamna
Numarul 890 -
ANTOLOGIE AS
Numarul 889 -
Legume uitate (II)
Numarul 888 -
Legume uitate (I)
Numarul 887 -
Otetul de mere
Numarul 884 -
Dr. Andreea Dragomirescu, medic specialist Medicina de Familie, Centrul Naturist de Sanatate "Steaua Divina" -"Sa fim vigilenti!"
Numarul 882 -
Din nou, despre Codex Alimentarius
Numarul 882 -
Codex Alimentarius, sub lupa specialistilor * Dr. farm. OVIDIU BOJOR
Numarul 881 -
Vremea conservelor de vara a sosit!
Numarul 880 -
Prof. ION BRAD - Alimentele - medicamente sau otrava?
Numarul 879 -
PAINEA
Numarul 877 -
Lubrifiantii vietii: Grasimile bune
Numarul 865 -
Retete de post din Basarabia
Numarul 863 -
Totul despre vitamine
Numarul 836 -
Produse alimentare nocive
Numarul 826 -
Dieta de 9 saptamani
Numarul 821 -
Iaurtul si neamul lui
Numarul 820 -
Cum slabesc americanii
Numarul 810 -
Supe de sanatate
Numarul 807 -
Alungati dusmanii din farfurii!
Numarul 806