Fiecărei zile îi corespunde un singur tip de alimente, din care aveţi voie să mâncaţi pe săturate. Se slăbeşte uşor, fără a suferi de foame. Pe parcursul dietei se consumă doar alimentele prezentate mai jos. Este permisă cafeaua fără zahăr şi se recomandă să se bea apă plată, cel puţin doi litri pe zi, şi ceaiuri din plante, neîndulcite.
Luni: ziua legumelor fierte. Aveţi voie doar legume fierte - cartofi, morcovi, ţelină, dovlecei, fasole verde - la discreţie, cu un praf de sare, fără adaos de ulei sau sosuri.
Marţi: ziua iaurtului. Se consumă câte un pahar de iaurt, când apare foamea.
Miercuri: ziua fructelor. Toată ziua mâncaţi din fructele proaspete preferate, în orice cantitate.
Joi: ziua cărnii. Se consumă carne slabă, fiartă sau la grătar, de pui sau vită, în porţii mici, cu un praf de sare.
Vineri: ziua salatelor. De la micul dejun până la cină, consumaţi salate din roşii, ardei, castraveţi, salată verde sau alte legume, asezonate cu sare, suc de lămâie şi un strop de ulei de măsline.
Sâmbătă: ziua peştelui. Se consumă peşte slab fiert sau la grătar, asezonat cu sare şi ierburi aromate.
Duminică: ziua liberă. În această zi nu aveţi interdicţii, sunt permise alimente din zilele precedente, în orice combinaţii, dar fără excese.
După aceste şapte zile, slăbiţi până la 3 kg. În continuare, mâncaţi normal, dar cu măsură. Regimul se poate relua după 3 săptămâni.