Grepfruit şi oţet de mere
Ingrediente: o ceaşcă suc de grepfruit, o linguriţă oţet de mere. Amestecaţi sucul de grepfruit cu oţetul de mere şi beţi-l înainte de mese, de 3 ori pe zi.
Ceai verde, scorţişoară, lămâie
Ingrediente: o linguriţă de ceai verde, o jumătate de linguriţă scorţişoară pulbere, o felie de lămâie, o ceaşcă de apă. Puneţi apa pe foc şi când ajunge aproape de-a da în clocot, turnaţi-o peste ceaiul verde, scorţişoară şi lămâie. Lăsaţi să se infuzeze 5 minute, apoi strecuraţi. Beţi 2-3 ceşti pe zi, după mese.
Suc de roşii, piper negru, chimen măcinat
Ingrediente: un pahar suc de roşii, o linguriţă de chimen măcinat, un sfert de linguriţă de piper negru pulbere. Amestecaţi sucul de roşii cu piperul şi chimenul şi beţi cocteilul înainte de masă, de 2-3 ori pe zi.
Hibiscus, ceai negru
Ingrediente: 2 linguri de flori de hibiscus, o linguriţă ceai negru, o ceaşcă de apă. Puneţi apa pe foc. Când ajunge aproape de a da în clocot, o turnaţi peste hibiscus şi ceaiul negru. Lăsaţi să stea 5 minute, apoi strecuraţi. Beţi 2-3 ceşti pe zi, după mese.
Suc de ananas, ghimbir, lămâie
Ingrediente: 3 linguri suc de ananas, 3 linguri suc de lămâie, 2 linguri ceai concentrat de ghimbir, o ceaşcă de apă. Într-o ceaşcă de apă călduţă, amestecaţi sucul de ananas, de lămâie şi ceaiul concentrat de ghimbir (preparaţi-l proaspăt, din rădăcinile ce se găsesc în comerţ) şi beţi înainte de masă, de cel puţin 2 ori pe zi.
Suc de grepfruit, suc de ananas, piper negru
Ingrediente: o jumătate ceaşcă suc de grepfruit, o jumătate ceaşcă suc de ananas, un sfert linguriţă piper negru. Amestecaţi sucul de grepfruit cu sucul de ananas şi piperul. Beţi amestecul înainte de mese, de 2-3 ori pe zi.
Oţet de mere, lămâie
Ingrediente: 2 linguri de oţet de mere, 3 linguri suc de lămâie, o ceaşcă de apă. Turnaţi oţetul de mere şi sucul de lămâie într-o ceaşcă de apă călduţă şi beţi înainte de mese, de 3 ori pe zi.
La toate reţetele, ingredientele sunt pentru o singură porţie.