Grepfruit și oțet de mere
Ingrediente: o ceașcă suc de grepfruit, o linguriță oțet de mere. Amestecați sucul de grepfruit cu oțetul de mere și beți-l înainte de mese, de 3 ori pe zi.
Ceai verde, scorțișoară, lămâie
Ingrediente: o linguriță de ceai verde, o jumătate de linguriță scorțișoară pulbere, o felie de lămâie, o ceașcă de apă. Puneți apa pe foc și când ajunge aproape de-a da în clocot, turnați-o peste ceaiul verde, scorțișoară și lămâie. Lăsați să se infuzeze 5 minute, apoi strecurați. Beți 2-3 cești pe zi, după mese.
Suc de roșii, piper negru, chimen măcinat
Ingrediente: un pahar suc de roșii, o linguriță de chimen măcinat, un sfert de linguriță de piper negru pulbere. Amestecați sucul de roșii cu piperul și chimenul și beți cocteilul înainte de masă, de 2-3 ori pe zi.
Hibiscus, ceai negru
Ingrediente: 2 linguri de flori de hibiscus, o linguriță ceai negru, o ceașcă de apă. Puneți apa pe foc. Când ajunge aproape de a da în clocot, o turnați peste hibiscus și ceaiul negru. Lăsați să stea 5 minute, apoi strecurați. Beți 2-3 cești pe zi, după mese.
Suc de ananas, ghimbir, lămâie
Ingrediente: 3 linguri suc de ananas, 3 linguri suc de lămâie, 2 linguri ceai concentrat de ghimbir, o ceașcă de apă. Într-o ceașcă de apă călduță, amestecați sucul de ananas, de lămâie și ceaiul concentrat de ghimbir (preparați-l proaspăt, din rădăcinile ce se găsesc în comerț) și beți înainte de masă, de cel puțin 2 ori pe zi.
Suc de grepfruit, suc de ananas, piper negru
Ingrediente: o jumătate ceașcă suc de grepfruit, o jumătate ceașcă suc de ananas, un sfert linguriță piper negru. Amestecați sucul de grepfruit cu sucul de ananas și piperul. Beți amestecul înainte de mese, de 2-3 ori pe zi.
Oțet de mere, lămâie
Ingrediente: 2 linguri de oțet de mere, 3 linguri suc de lămâie, o ceașcă de apă. Turnați oțetul de mere și sucul de lămâie într-o ceașcă de apă călduță și beți înainte de mese, de 3 ori pe zi.
La toate rețetele, ingredientele sunt pentru o singură porție.