Reţetă:
Faceţi un amestec din: 2 părţi urzică, 2 părţi păpădie, o parte cicoare, o parte soc, o parte mătase de porumb sau frunze de dud. * Puneţi la fiert un litru de apă şi când clocoteşte adăugaţi 4-5 linguri din amestecul de plante. * Fierbeţi la foc mic 2 minute, apoi lăsaţi să se răcească, acoperit. * Strecuraţi şi beţi 6 căni pe zi, între mese, timp de o lună. Slăbiţi până la 2 kilograme pe săptămână.
Pentru rezultate mai bune, în perioada în care beţi ceaiul e necesar să renunţaţi la dulciuri, să reduceţi făinoasele, grăsimile şi alimentele prea sărate, iar masa de seară să nu fie luată mai târziu de ora 19.

 
 
 


 
				 
			 
              
								 
			
					
                     
                                                                              
                                         
                                                                              
                                        
 Daca nu aveti un cont, va puteti inregistra
Daca nu aveti un cont, va puteti inregistra 




 
				 
			 
                         
			 
		
                
        	 
		 
		 
		