Strabunica stie tot
Despre masa de Pasti. - Carnea de miel pregatita la gratar englezeste (steaks) trebuie permanent apasata cu o furculita, fiindca este fibroasa si se patrunde greu.. - Mielul preparat ca mancare (cu legume sau cu stufat) trebuie pus pe flacara mica si lasat sa fiarba pana ce carnea se desprinde singu...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Strabunica stie tot"
Afisare: 521 - 540 din 540 articole
-
Strabunica stie tot
Numarul 362 -
Strabunica stie tot
Numarul 360 -
Strabunica stie tot
Numarul 357 -
Strabunica stie tot
Numarul 353 -
Strabunica stie tot
Numarul 352 -
Strabunica stie tot
Numarul 351 -
Strabunica stie tot
Numarul 349 -
Strabunica stie tot
Numarul 347 -
Strabunica stie tot
Numarul 346 -
Strabunica stie tot
Numarul 342 -
Strabunica stie tot
Numarul 341 -
Strabunica stie tot
Numarul 340 -
Strabunica stie tot
Numarul 339 -
Strabunica stie tot
Numarul 338 -
Strabunica stie tot
Numarul 337 -
Strabunica stie tot
Numarul 336 -
Strabunica stie tot
Numarul 334 -
Strabunica stie tot
Numarul 333 -
Strabunica stie tot
Numarul 328 -
Strabunica stie tot
Numarul 327