Strabunica stie tot
Recapitulari pentru masa de PastiPentru ca aluatul de cozonaci (dospit cu drojdie) sa iasa bine.... - Drojdia trebuie sa fie proaspata. (Drojdia inghetata isi pierde puterea.) . - Faina folosita trebuie sa fie de calitate buna (trei nule). . - Faina, laptele, zaharul, grasimea si ouale trebuie sa aiba...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Strabunica stie tot"
Afisare: 521 - 540 din 540 articole
-
Strabunica stie tot
Numarul 362 -
Strabunica stie tot
Numarul 360 -
Strabunica stie tot
Numarul 357 -
Strabunica stie tot
Numarul 353 -
Strabunica stie tot
Numarul 352 -
Strabunica stie tot
Numarul 351 -
Strabunica stie tot
Numarul 349 -
Strabunica stie tot
Numarul 347 -
Strabunica stie tot
Numarul 346 -
Strabunica stie tot
Numarul 342 -
Strabunica stie tot
Numarul 341 -
Strabunica stie tot
Numarul 340 -
Strabunica stie tot
Numarul 339 -
Strabunica stie tot
Numarul 338 -
Strabunica stie tot
Numarul 337 -
Strabunica stie tot
Numarul 336 -
Strabunica stie tot
Numarul 334 -
Strabunica stie tot
Numarul 333 -
Strabunica stie tot
Numarul 328 -
Strabunica stie tot
Numarul 327