Este un regim uşor de ţinut şi care nu dăunează sănătăţii. Dacă este urmat trei săptămâni, se "topesc" 10 kilograme. Iată regimul:
* Înainte de micul dejun (cu 15-30 minute): o linguriţă cu miere pusă într-un pahar cu apă, în care adăugăm şi o linguriţă cu oţet de mere.
* La micul dejun: o ceaşcă cu ceai şi 400-500 g morcovi. Aceştia se dau pe răzătoare cruzi şi se amestecă cu două linguriţe cu ulei de măsline. Nu se adaugă sare. În locul acesteia, peste morcovi se presară pătrunjel sau mărar.
* Ora 11: o ceaşcă cu ceai, apă minerală, suc de fructe.
* Ora 14: o farfurie cu supă caldă de zarzavat. 200-500 g morcovi fierţi, asezonaţi cu verdeaţă.
* Ora 17: ca la ora 11.
* Cina: o farfurie cu supă caldă de zarzavat.
* După ora 20 se consumă puţine lichide.
Pentru a evita depunerea kilogramelor pierdute, regimul se ţine de două ori pe săptămână. Tuturor vă doresc să vă atingeţi scopul propus. Toate cele bune.
RĂZVAN - Râmnicu-Vâlcea