Ziua 1
* Dimineaţa: 70 g carne de vită fiartă, 2 roşii.
* Prânz: 10 păstăi tinere de fasole, fierte, 8 măsline care se ţin în apă rece peste noapte ca să fie eliminat surplusul de sare.
* Seara: Se taie fâşii subţiri 6 frunze de salată, 3 ardei graşi, se amestecă cu 1/2 lingură ulei de măsline sau de dovleac şi câteva picături de suc de lămâie.
Ziua 2
* Dimineaţa: 2 portocale dulci.
* Prânz: Salată din 3 linguri de parmezan ras sau un alt tip de brânză, 4 frunze de salată verde, 70 g piept de pui fiert sau uns cu usturoi şi copt în staniol.
* Seara: Un măr roşu şi 2 linguri de migdale.
Ziua 3
* Dimineaţa: 150 g de fructe de pădure, căpşuni, zmeură proaspătă sau congelată.
* Prânz: Salată din fructe: o pară, un măr şi un kiwi se taie mărunt, se amestecă cu sucul stors din 2 portocale.
*Seara: 50 g de peşte cu carne albă, la grătar.
* Dimineaţa: Un strugure mic de culoare albastră (obligatoriu) şi 2-3 nuci.
* Prânz: O porţie (150-200 g) de spaghetti, cu o lingură de pastă de roşii sau ketchup.
* Seara: 80 g de carne de vită, fiartă, şi 2 castraveţi de mărime medie.
Ziua 5
* Dimineaţa: Un pahar de iaurt şi o lingură de migdale.
* Prânz şi cină: Carne de vită sau de curcan înăbuşită la foc mic, împreună cu roşii, ardei gras şi pătrunjel.
Ziua 6
* Dimineaţa: Un pahar de suc de portocale proaspăt stors.
* Prânz: Un ou fiert şi 70 g de orez fiert.
* Seara: 1/3 de ananas copt bine.